Vizol S Intensive kapljice za suhe oči, 10 ml

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Vizol S Intensive kapljice za suhe oči, 10 ml

12,01 

Vizol S Intensive kapljice za suhe oči so namenjene regeneraciji in vlaženju površine očesa, lajšanju težav v primeru suhega očesa, stabilizaciji solznega filma ter lubrikaciji očesne površine. Primerne tudi za lajšanje težav v primeru razdraženosti očesa zaradi nošenja kontaktnih leč, diagnostičnih ali kirurških posegov na očesu,…

Samo še 2 na zalogi

Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 848036 Kategoriji: ,

Opis

Vizol S Intensive kapljice za suhe oči so namenjene regeneraciji in vlaženju površine očesa, lajšanju težav v primeru suhega očesa, stabilizaciji solznega filma ter lubrikaciji očesne površine. Primerne tudi za lajšanje težav v primeru razdraženosti očesa zaradi nošenja kontaktnih leč, diagnostičnih ali kirurških posegov na očesu, zaradi zunanjih dejavnikov (veter, sonce, klorirana voda, zdravila) ter v primeru preobremenjenosti oči zaradi dolgotrajnega dela za računalnikom.

Vsebujejo provitamin B5, ki veže vodo in s tem neguje, ščiti in obnavlja očesno površino. Dodan je tudi natrijev hialuronat 0,15% za dodatno vlaženje očesa.

Varnost uporabe izdelka je zagotovljena s posebno tehnologijo aplikatorja plastenke, vsebuje filter in s tem preprečuje onesnaženost raztopine po odprtju.

Primerne tudi za uporabo med nošenjem kontaktnih leč.

Brez konzervansov.

Uporaba:

Pred uporabo kapljic si umijte roke.

Pri prvi uporabi je potrebno plastenko aktivirati, kar storite tako, da dozirnik držite navzdol proti tlom ter nanj večkrat pritisnite.

Kanite 1-2 kapljici v vsako oko in nekajkrat pomežiknite, da zagotovite enakomerno razporeditev raztopine po površini očesa. Ponovite večkrat dnevno.

Otrokom, starim 10 let ali mlajšim, morate pri uporabi Vividrin ectoin kapljic za oko zagotoviti ustrezno pomoč.

Med uporabo različnih izdelkov za oči naredite vsaj 10 – 15 minutni presledek.

Pazite, da se z vrhom kapalnega dela plastenke nikoli ne dotaknete nobene površine in tako preprečite morebitno kontaminacijo vsebine. Izogibajte se tudi neposrednemu stiku z očesom, ker bi tako lahko kontaminirali raztopino ali poškodovano oko.

Opozorila:

Iz higienskih razlogov mora vsak posamezen vsebnik s kapljicami za oko vedno uporabljati le ena in ista oseba.

Raztopine ne zaužijte.

Po vsaki uporabi plastenko dobro zaprite.

Kapljice porabite pred iztekom roka uporabnosti, ki je označen na izdelku. Po prvem odprtju kapljice ne hranite več kot 6 mesecev.

Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Shranjevati na suhem in pri sobni temperaturi do 30 °C.

Raztopine ne uporabljajte, če spremeni barvo.

Plastenke ne uporabljajte, če je pred prvo uporabo pečat zaščitne zaporke na vratu plastenke poškodovan.

V primeru preobčutljivosti na katerokoli sestavino, izdelka ne uporabljajte. Prav tako izdelka ne uporabljajte v primeru alergijske reakcije.

Med uporabo različnih izdelkov za oči naredite vsaj 10 – 15 minutni presledek.

Če imate stalno neprijeten občutek v očesu, prekomerno solzenje, spremembe vida ali pordelost očesa, se posvetujte s svojim oftalmologom, saj bi vaše težave lahko postale resnejše. V primeru vztrajanja težav se posvetujte z zdravnikom.

Sestava:

Natrijev hialuronat (0,15%); dekspantenol 2%; natrijev klorid; natrijev dihidrogenfosfat; brezvodni natrijev hidrogenfosfat; prečiščena voda.

Pakiranje: 10 ml

Dodatne informacije

Pakiranje

10 ml

Oblika

Kapljice

Način / Mesto uporabe

Oko

Morda vam bo prav tako všeč…