Vivamel medicinski med v tubi

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Vivamel medicinski med v tubi

11,99 15,27 

Vivamel medicinski med v tubi je sterilen in namenjen oskrbi kroničnih in akutnih ran, opeklin, površinskih ran, ognojkov in tujkov. Glavna sestavina je kostanjev med, ki je bogat vir vitaminov in mineralov, še posebno kalcija, mangana in kalija.

  Proizvajalec:
  Vsi izdelki
  Šifra: 730430-PKategoriji: , Oznaki: ,

  Opis

  Vivamel medicinski med v tubi je sterilen in namenjen oskrbi kroničnih in akutnih ran, opeklin, površinskih ran, ognojkov in tujkov. Glavna sestavina je kostanjev med, ki je bogat vir vitaminov in mineralov, še posebno kalcija, mangana in kalija. Ključna lastnost medu je njegova visoka osmotska aktivnost zaradi nizke vsebnosti vode in visoke vrednosti sladkorjev. Pospešuje vse fazen celjenja rane, pripomore tudi k vlaženju in negi rane.

  Klinična testiranja celjenja ran z Vivamel medicinskim medom pri sladkornih bolnikih so pokazala zelo dobre izkušnje in rezultate. Vsekakor pa naj zdravljenje poteka pod zdravniško kontrolo.

  Uporaba:

  Zadostno količino medu iz tube nanesite na sterilno primarno oblogo (kompresa, blazinica obliža, alginatna obloga,…), ki jo nato namestite na predhodno očiščeno rano. Dodatno pritrdite s povojem ali lepilnim trakom.

  Opozorila:

  Za zunanjo uporabo.

  po vsaki uporabi tubo dobro zaprite.

  Izdelka ne uporabljajte po preteku roka uporabnosti, ki je naveden na zunanji embalaži. Po prvem odprtju porabite izdelek v roku 4 mesecev.

  V primeru preobčutljivosti na katerokoli sestavino izdelka ne uporabljajte.

  Shranjevati na suhem pri sobni temperaturi do 25 °C.

  Sestava:

  Sterilen kostanjev med.

  Pakiranje: 20 g ali 50 g

  Dodatne informacije

  Pakiranje

  20 g, 50 g

  Oblika

  Gel

  Način / Mesto uporabe

  Telo, koža

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Vivamel medicinski med v tubi”

  Morda vam bo prav tako všeč…