Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Tosama izdeluje in prodaja higienske in medicinske izdelke. Vložki, tamponi, izdelki to.to za nego dojenčkov in mamice, obliži in komprese.

Tosama, tovarna sanitetnega materiala, je podjetje z več kot petindevetdesetletno proizvodno tradicijo.

Zrasla je iz majhne »izdelovalnice vate in vsakovrstnih obvez«. Danes pa njene izdelke najdete povsod –  v bolnišnicah, ambulantah, lekarnah, na policah trgovin ter v toaletni torbici vsake ženske.

Po svetu nas prepoznavajo kot moderno podjetje, ki že od leta 1923 razvija, izdeluje in prodaja higienske in medicinske izdelke. Večino izdelkov smo razvili doma, saj je naše vodilo misel, da si potrošniki zaslužijo stalno skrb, odgovoren odnos in zanesljivo kakovost. Iz naših proizvodnih hal dnevno prihajajo tamponi, vložki in množica vat. Izdelujemo vse tisto, kar mora biti pri roki ob oskrbi ran in poškodb (povoji, obliži, komprese ipd.);  imamo bogat asortiment medicinskih pripomočkov, mlade mamice pri nas dobijo vse za dojenčke, marsikaj se bo našlo za dom in vrt, še posebno pa smo ponosni na pri nas razvite nišne izdelke: na tiste za oskrbo malih živali, na prve higienske vložke za oba spola, na higienske tampone za plavanje,…

V Tosami danes izdelujemo več kot 1200 različnih izdelkov, med njimi pa količinsko izstopajo higienski tamponi. Ste vedeli, da je Tosama drugi največji proizvajalec tamponov za tuje blagovne znamke v Evropi? Kar 560 milijonov letno jih naredimo.

Standardi in certifikati

Usposobljenost in skladnost poslovanja ter izdelkov dokazujemo s sistemi kakovosti in okolja ISO 9001, ISO 13485, MDD, DPP, GOTS, FDA, PEFC, ISO 14001, OEKO Tex standard 100 ter z usklajenostjo z drugimi nacionalnimi regulativami posameznih držav (TGA, Nordic Ecolabelling), in zahtevami za varnost izdelkov za zdravje uporabnikov.

Prikazovanje 1–12 od 95 rezultatov

Vsi izdelki
Filtriraj izdelke
Cenovni razpon
Razvrsti po
Posebne možnosti dostave