VisiClear 0,5 mg/ml kapljice za oko, 15 ml

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
VisiClear 0,5 mg/ml kapljice za oko, 15 ml

10,75 

Uporablja se pri bolnikih z vnetjem oči, na primer zaradi dima, vetra, klorirane vode in svetlobe, pa tudi alergijskih vnetij, kot sta seneni nahod in alergija na cvetni prah. Pozitivni učinki uporabe vključujejo ublažitev pekočega občutka, draženja, srbenja in bolečine ter zmanjšanje prekomernega nastajanja solz.

Pred uporabo zdravila natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

  Na zalogi

  🎁𝗗𝗔𝗥𝗜𝗟𝗢!🎁Ob vsakem nakupu prejmete vzorček Curasept Afterapid gel.
  Proizvajalec:
  Vsi izdelki
  Šifra: 091812Kategoriji: , Oznaka:

  Opis

  Zdravilo VisiClear vsebuje učinkovino tetrizolinijev klorid, ki preprečuje vnetje očesne veznice. Deluje tako, da zoža žile v očesu in zaustavi solzenje oči. Zdravilo začne učinkovati nekaj minut po tem, ko smo si kapljice vkapati v oči, in njegov učinek je dolgotrajen (do 8 ur).

  Uporablja se pri bolnikih z vnetjem oči, na primer zaradi dima, vetra, klorirane vode in svetlobe, pa tudi alergijskih vnetij, kot sta seneni nahod in alergija na cvetni prah. Pozitivni učinki uporabe vključujejo ublažitev pekočega občutka, draženja, srbenja in bolečine ter zmanjšanje prekomernega nastajanja solz.

  Uporaba:

  Odrasli, mladostniki in otroci, starejši od 6 let: Z lahnim pritiskom na kapalni vsebnik v obolelo oko kanite eno kapljico zdravila VisiClear dvakrat ali trikrat na dan. Pred vkapanjem odstranite kontaktne leče.

  Otroci, mlaj ši od 6 let: Otroci, mlajši od 6 let, smejo uporabljati zdravilo VisiClear samo pod zdravniškim nadzorom.

  Ob prvi uporabi navojno zaporko na kapalnem vsebniku odprete tako, da najprej v celoti odstranite zaščitno folijo okoli navojne zaporke. Nato ali navojno zaporko odvijte ali za otroke varno zaporko stisnite in obrnite. Vrh kapalnega vsebnika obrnite navzdol in kanite eno kapljico v obolelo oko. Pazite, da se z vrhom kapalnega vsebnika naj ne dotaknete nobene površine. Po končani uporabi lahko navojno zaporko privijete kot običajno.

  Kapljice za oko VisiClear uporabljamo le za manjša očesna vnetja. Če zdravnik ne predpiše drugače, zdravila VisiClear ne uporabljajte dlje kot 3 dni. Če v 48 urah olajšanja ni ali se vnetje in pordelost oči celo poslabšata ali če pride do bolečine v očesu ali sprememb v vidnem polju, morate zdravilo prenehati uporabljati in se posvetovati z zdravnikom.

  Vnetje in pordele oči kot posledica hudih bolezni oči, kot so okužba, tujek v očesu ali kemijska poškodba roženice, prav tako zahtevajo posredovanje zdravnika. Pri hudi bolečini v očeh, glavobolu, izgubi vida, pojavu lebdečih madežev in močni pordelosti oči, bolečini v očeh pri močni svetlobi ali dvojnem vidu se je treba takoj posvetovati z zdravnikom.

  Opozorila:

  Ne uporabljajte zdravila VisiClear:

  – če ste alergični (preobčutljivi) na zdravilno učinkovino tetrizolinijev klorid ali katerokoli sestavino zdravila VisiClear,

  – če imate glavkom ozkega zakotja.

  – Uporaba zdravila, daljša od 72 zaporednih ur, je dovoljena samo pod zdravniškim nadzorom.

  – Zdravilo shranjujte nedosegljivo otrokom!

  – Shranjujte pri temperaturi do 25°C.

  Sestava:

  Zdravilna učinkovina je tetrizolinijev klorid. 1 ml raztopine kapljic za oko vsebuje 0,5 mg tetrizolinijevega klorida, kar ustreza 0,42 mg tetrizolina.

  Pomožne snovi so: benzalkonijev klorid, natrijev klorid, borova kislina (E 284), boraks (E285) za uravnavanje pH, dinatrijev edetat, prečiščena voda.

  Pakiranje: 15 ml

  Dodatne informacije

  Pakiranje

  15 ml

  Oblika

  Kapljice

  Način / Mesto uporabe

  Oko

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “VisiClear 0,5 mg/ml kapljice za oko, 15 ml”

  Morda vam bo prav tako všeč…