Trind keratin treatment set-za nego občutljivih in poškodovanih nohtov, 1 set

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Trind keratin treatment set-za nego občutljivih in poškodovanih nohtov, 1 set

19,95 

Trind keratin treatment set vsebuje: Trind obnovitveno nego za nohte s keratinom (krepi nohte, pripomore pri obnovi poškodovanih nohtov, nohte vlaži in ščiti) in Trind zaščito za nohte s keratinom (okrepi delovanje Trind obnovitvene nege za nohte s keratinom, zapre Trind obnovitveno nego za nohte s keratinom ob noht, nohte zaščiti pred škodljivimi vplivi iz okolja).

  Samo še 2 na zalogi

  Proizvajalec:
  Vsi izdelki
  Šifra: 600002Kategoriji: , Oznake: , , ,

  Opis

  Trind keratin treatment set vsebuje:
  – Trind obnovitveno nego za nohte s keratinom (krepi nohte, pripomore pri obnovi poškodovanih nohtov, nohte vlaži in ščiti) in

  Trind zaščito za nohte s keratinom (okrepi delovanje Trind obnovitvene nege za nohte s keratinom, zapre Trind obnovitveno nego za nohte s keratinom ob noht, nohte zaščiti pred škodljivimi vplivi iz okolja).

  Trind zaščita za nohte s keratinom, 9 ml

  Zaščitni podlak za občutljive in/ali poškodovane nohte.

  Zelo primeren je za nego občutljivih nohtov oziroma nohtov, ki so poškodovani zaradi uporabe umetnih nohtov ali bolezni.

  NASVET: Za dosego najboljših možnih rezultatov, bolj močnih in lepših nohtov, vam priporočamo sočasno uporabo TRIND obnovitvene nege za nohte s keratinom.

  Prednosti uporabe:

  1. okrepi delovanje TRIND obnovitvene nege za nohte s keratinom
  2. zapre TRIND obnovitveno nego za nohte s keratinom ob noht
  3. nohte zaščiti pred škodljivimi vplivi iz okolja

  Uporaba:
  S čopičem nanesite na nohte tanko plast TRIND zaščite za nohte s keratinom (kot, da bi nanašali normalen podlak). Preden nanesete plast laka za nohte se prepričajte, da se je predhodno nanešena plast v celoti posušila. Za dosego najboljših rezultatov vam priporočamo sočasno uporabo TRIND obnovitvene nege za nohte s keratinom. To edinstveno nego za nohte lahko uporabljate večkrat dnevno in toliko časa kot je potrebno, odvisno od tega kako poškodovani so vaši nohti in kakšno stanje želite doseči (Korak 1: Odstranite staro plast z izredno nežnim TRIND odstranjevalcem laka za nohte brez acetona. Korak 2: Nanesite tanko plast TRIND obnovitvene nege za nohte s keratinom. Z rahlo masažo vtrite v noht in pustite, da se posuši. Korak 3: Nato nanesite plast TRIND zaščite za nohte s keratinom in pustite, da se posuši.). Po uporabi obrišite rob stekleničke in jo dobro zaprite.

  Priporočila/opozorila:
  Posamezni proizvod najprej preizkusite na enem nohtu. V kolikor se pojavi preobčutljivost na katero izmed sestavin, proizvod odstranite z nohta in prekinite z njegovo uporabo. Izogibajte se stiku z očmi. Hranite izven dosega otrok.

  Pakiranje Trind keratin treatment set: Trind obnovitvena nega za nohte s keratinom (9 ml) in Trind zaščita za nohte s keratinom (9 ml)

  Dodatne informacije

  Način / Mesto uporabe

  Nohti

  Oblika

  Lak

  Pakiranje

  2 x 9 ml

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Trind keratin treatment set-za nego občutljivih in poškodovanih nohtov, 1 set”

  Morda vam bo prav tako všeč…