Sinupret peroralne kapljice, 100 ml

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Sinupret peroralne kapljice, 100 ml

8,82 

Zdravilo Sinupret peroralne kapljice, raztopina je zdravilo rastlinskega izvora, namenjeno uporabi pri zamašenem nosu in vnetih sinusih oziroma za preprečitev zamašitve, ko nam prične teči redek izcedek iz nosu.

Pred uporabo zdravila natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Na zalogi

Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 354260 Kategoriji: , Oznake: , ,

Opis

Zdravilo Sinupret peroralne kapljice, raztopina je zdravilo rastlinskega izvora, namenjeno uporabi pri zamašenem nosu in vnetih sinusih (sinuzitis) oziroma za preprečitev zamašitve, ko nam prične teči redek izcedek iz nosu.

Kapljice Sinupret zmanjšajo oteklino vnete nosne sluznice, razredčijo sluz, izboljšajo drenažo sinusov in s tem olajšajo izločanje oz. izkašljevanje sluzi. Zmanjša se občutek zamašenega nosu in spremljajoči glavobol kmalu preneha. Kapljice Sinupret obenem pomagajo pri regeneraciji sluznice. Uporabljamo jih lahko kot spremljevalno zdravilo pri protivnetnem zdravljenju zgornjih dihalnih poti, tudi ko že jemljemo antibiotike.

Kapljic Sinupret ne kapamo v nos, temveč jih zaužijemo, zato sistemsko in hkrati delujejo na celotno sluznico v nosu in sinusih, neodvisno od tega, kako močno so zamašeni. Pri tem ne dražijo nosne sluznice in jih lahko uporabljamo dalj časa.

Delovanje zdravila je dokazano v okviru lastnih kliničnih študij.

Kdaj uporabljamo zdravilo Sinupret peroralne kapljice?

• kadar začutimo prve znake nahoda, da preprečimo zamašitev nosu,

• kadar imamo že zamašen nos, zaradi odmašitve, zmanjšanja vnetja in oteklosti sluznice,

• kadar želimo preprečiti pojav vnetja sinusov (sinuzitis),

• kadar imamo že vnete in zamašene sinuse (akutni sinuzitis) ter čutimo pritisk v glavi, zaradi odmašitve, vzpostavljanja t.i. drenaže in olajšanja simptomov,

• za blaženje simptomov kroničnega vnetja sinusov (kronični sinuzitis).

ODMERJANJE ZDRAVILA:

Odrasli, trikrat dnevno po 50 kapljic.

Otroci, starejši od 7 let trikrat dnevno po 25 kapljic.

Otroci med 2. in 6. letom trikrat dnevno 15 kapljic.

Sinupret pri nahodu uporabljamo vsaj 7-10 dni, pri vnetju obnosnih votlin tudi dalj, odvisno od trajanja obolenja in spremljajočih simptomov.

ZDRAVILNE UČINKOVINE:

Zdravilo vsebuje izvlečke korenine rumenega svišča, cveta jegliča s čašico, zeli kislice, cveta črnega bezga in zeli navadnega sporiša.

Opozorila:

Pred uporabo natančno preberite zdravilu priloženo navodilo. Če ste alergični na zdravilno učinkovino (zdravilne učinkovine) ali katerokoli sestavino zdravila, ne uporabljajte tablet. Pred začetkom jemanja zdravila Sinupret se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. Če se med zdravljenjem znaki vaše bolezni ne izboljšajo v 7-14 dneh ali se ponovijo, se posvetujte z zdravnikom.

Pakiranje: 100 ml

Dodatne informacije

Pakiranje

100 ml

Oblika

Kapljice

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Sinupret peroralne kapljice, 100 ml”
X
X