Sea Band Mama blažilni akupresurni zapestni trak, 2 trakova

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Sea Band Mama blažilni akupresurni zapestni trak, 2 trakova

14,92 

Odgovor na jutranjo slabost brez zdravil. Sea-Band Mama! zapestni trakovi za lajšanje slabosti, imajo klinično dokazano delovanje.

  Samo še 2 na zalogi

  Proizvajalec:
  Vsi izdelki
  Šifra: 747702Kategoriji: , Oznaki: ,

  Opis

  Odgovor na jutranjo slabost brez zdravil. Sea-Band Mama! zapestni trakovi za lajšanje slabosti, imajo klinično dokazano delovanje. Rešitev brez zdravil za ublažitev simptomov slabosti in bruhanja, povezanih z vsemi oblikami
  JUTRANJE SLABOSTI, POTOVALNE SLABOSTI, SLABOSTJO POVEZANO S KEMOTERAPIJO in POST-OPERATIVNO SLABOSTJO.

  Plastični čep v zapestnem traku pritiska na akupresurno točko Nei-Kuan na zapestjih in pomaga lajšati simptome slabosti. Zapestne trakove Sea-Band Mama! lahko uporabljamo samostojno ali skupaj z zdravili. Brez znanih kontraindikacij.

  Uporaba:

  Sea-Band zapestni trakovi za lajšanje slabosti so enostavni za nošenje in učinkujejo v nekaj minutah, tudi če se je slabost že začela. So mehki, udobni, ustrezajo večini velikosti zapestij in se lahko večkrat ponovno uporabijo, če jih operete na roke. Enostavno namestite zapestni trak na vsako zapestje, za toliko časa kot je potrebno, tako, da plastični čep gleda navzdol, na Nei-Kuanovo točko. Za lociranje te točke položite srednje tri prste na notranjo stran zapestja tako, da je rob tretjega prsta tik pod prvo zapestno gubo. Točka Nei-Kuan se nahaja pod kazalcem (prvi prst), med obema zapestnima tetivama. Sea-Band zapestni trakovi proti slabosti so na voljo tudi za otroke starejše od 3 let.

  Primerno za:

  • jutranjo slabost,
  • potovalno slabost,
  • slabost povezano s kemoterapijo,
  • post-operativno slabost.

  Pakiranje: 2 trakova

  Dodatne informacije

  Način / Mesto uporabe

  Koža, roka

  Oblika

  Trak

  Pakiranje

  2 kom

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Sea Band Mama blažilni akupresurni zapestni trak, 2 trakova”

  Morda vam bo prav tako všeč…