Clearblue Digital test nosečnosti z indikatorjem tednov, 1 test

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Clearblue Digital test nosečnosti z indikatorjem tednov, 1 test

10,92 

Clearblue Digital test nosečnosti z indikatorjem tednov je naprednejši test nosečnosti, ki najprej z več kot 99% natančnostjo zazna, ali je prisoten nosečniški hormon (če testirate na dan pričakovane menstruacije ali pozneje), in če ste noseči, pokaže tudi, koliko tednov je minilo od zanositve.

Na zalogi

Opis

Clearblue Digital test nosečnosti z indikatorjem tednov je naprednejši test nosečnosti, ki najprej z več kot 99% natančnostjo zazna, ali je prisoten nosečniški hormon (če testirate na dan pričakovane menstruacije ali pozneje), in če ste noseči, pokaže tudi, koliko tednov je minilo od zanositve. Indikator tednov je 93% natančen pri zaznavanju časa zanositve.

Uporaba:

Če uporabljate test na dan, ko pričakujete menstruacijo, ga lahko opravite kadarkoli v dnevu, da ugotovite, ali ste noseči.

Če opravljate test pred dnevom, ko pričakujete menstruacijo, uporabite prvi jutranji urin.

Za natančen rezultat indikatorja tednov morate uporabiti prvi jutranji urin.

Pred opravljanjem testa ne pijte preveč tekočine.

Pred opravljanjem testa natančno preberite priložena navodila za uporabo.

Opozorila:

Za domačo uporabo. Ni za interno uporabo. Ne uporabite ponovno. Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjujte pri 2-30°C. Če je test shranjen v hladilniku, pred testiranjem počakajte 30 minut, da se test ogreje na sobno temperaturo. Testa ne uporabljajte, če je zaščitna folija testa poškodovana. Ne uporabljajte po datumu izteka roka uporabnosti. Izdelek vključuje baterije.

Pakiranje: 1 test

Dodatne informacije

Pakiranje

1 test

Oblika

Test

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Clearblue Digital test nosečnosti z indikatorjem tednov, 1 test”

Morda vam bo prav tako všeč…

X
X