Opti-Free Pure Moist tekočina za leče

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Opti-Free Pure Moist tekočina za leče

5,95 14,96 

Opti-Free Pure je večnamenska tekočina za kontaktne leče namenjena dezinfekciji, čiščenju, splakovanju, vlaženju in shranjevanju kontaktnih leč.

  Proizvajalec:
  Vsi izdelki
  Šifra: 738061-PKategoriji: , Oznaka:

  Opis

  Opti-Free Pure Moist je večnamenska tekočina za kontaktne leče namenjena dezinfekciji, čiščenju, splakovanju, vlaženju in shranjevanju kontaktnih leč.

  Večnamenska tekočina Opti-Free Pure Moist je primerna za dezinfekcijo, čiščenje, splakovanje, vlaženje in shranjevanje silikon hidrogelnih in mehkih kontaktnih leč. Zahvaljujoč vlažilni osnovi HydraGlyde zagotavlja 16 – urno vlaženje, s čimer poveča udobje pri nošenju kontaktnih leč. Učinkovita, a kljub temu nežna sestava tekočine Opti-Free Pure Moist učinkovito odstranjuje lipide in beljakovine ter uničuje mikroorganizme.

  Uporaba:

  Kontaktne leče sperite z Opti-Free Pure Moist tekočino in jih vstavite v priložen vsebnik. Vsebnik napolnite s svežo OPTI-FREE® tekočino in za maksimalen učinek pustite delovati 6 ur oz. preko noči. Paket tekočine Opti-Free Pure Moist vsebuje škatlico za kontaktne leče. Tekočina je uporabna 6 mesecev po prvem odprtju stekleničke.

  Sestava:

  Na citrat, Na klorid, borova kislina, sorbitol, aminometilpropanol, diNa EDTA, vlažilna agenta TETRONIC in HYDRAGLYDE, PolyQuad 0,001%, Aldox 0,0006%.

  Opozorila:

  Pomembno je, da upoštevate navodila svojega oftalmologa in vsa navodila za pravilno uporabo izdelka.

  Pakiranje: 90 ml in 300 ml

  Dodatne informacije

  Način / Mesto uporabe

  Leče, oko

  Oblika

  Tekočina

  Pakiranje

  300 ml, 90 ml

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Opti-Free Pure Moist tekočina za leče”

  Morda vam bo prav tako všeč…