Omron MicroAIR U100 ultrazvočni inhalator, 1 inhalator

Omron MicroAIR U100 ultrazvočni inhalator, 1 inhalator

147,17 

Novi Omron MicroAIR U100 nudi dejanske rešitve za mnoge paciente in učinkovito zdravljenje kjerkoli in kadarkoli ga potrebujete. Nikoli ne bo več dvoma ali iti ali ostati doma zaradi morebitnih zdravstvenih stanj.

Brezplačna dostava

Samo še 1 na zalogi

Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 796151 Kategorije: , , Oznaki: ,

Opis

Novi Omron MicroAIR U100 nudi dejanske rešitve za mnoge paciente in učinkovito zdravljenje kjerkoli in kadarkoli ga potrebujete. Inhalator Omron MicroAIR U100 z inovativno tehnologijo mrežice nudi učinkovito zdravljenje. Nikoli ne bo več dvoma ali iti ali ostati doma zaradi morebitnih zdravstvenih stanj.

Prednosti:

– Prenosljiv – MicroAIR U100 je žepne velikosti in deluje na baterije. Običajni inhalatorji so veliki in jih lahko uporabljate izključno, če so priključeni v el. tok, kar otežuje potovanja.

– Tih – Unikatna tehnologija mrežice omogoča skoraj povsem tiho proizvajanje aerosola. V nasprotju so klasični inhalatorji glasni in posledično težji in bolj nerodni za uporabo.

– 360° delovanje – Unikatna oblika MicroAIR U100 omogoča uporabo v katerem koli položaju. Tudi v ležečem, kar je posebej ugodno za mlajše otroke.

Pakiranje: 1 inhalator

Dodatne informacije

Pakiranje

1 inhalator

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Omron MicroAIR U100 ultrazvočni inhalator, 1 inhalator”

Pred oddajo mnenja se morate prijaviti ali registrirati.

Morda vam bo prav tako všeč…