Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Masculan kondomi 1

4,24 43,69 

Masculan 1 sensitive kondomi so izdelani iz izjemno močnega in tankega naravnega lateksa. Masculan je namenjen predvsem preprečevanju nezaželene nosečnosti, lahko pa vas zaščiti tudi pred AIDS-om in ostalimi spolno prenosljivimi boleznimi.

  Opis

  Masculan 1 sensitive kondomi so izdelani iz izjemno močnega in tankega naravnega lateksa. Zaradi izjemno nežne zunanje površine so primerni za občutljivo kožo. Vsak Masculan preservativ je elektronsko testiran, vsebuje lubrikant (mazilo) in je zapakiran v visoko odpornem aluminijastem ovoju.

  Masculan je namenjen predvsem preprečevanju nezaželjene nosečnosti, lahko pa vas zaščiti tudi pred AIDS-om in ostalimi spolno prenosljivimi boleznimi.

  Kondomi so nosilec oznake CE 0482, skladno s predpisi o medicinskih pripomočkih v EU.

  Opozorila:

  Osebe z alergijo na lateks kondomov iz lateksa, proizvedenega iz naravnega kavčuka, ne smejo uporabljati. Kot dodatni lubrikant priporočamo samo lubrikante na vodni osnovi. Pri hkratni zunanji uporabi zdravil na penisu ali vagini, se pred uporabo kondoma posvetujte s svojim zdravnikom ali farmacevtom. Prosimo upoštevajte: Nobeno sredstvo ne nudi 100 % zaščite pred nezaželeno nosečnostjo ali okužbo – kljub temu vedno uporabljajte kondome Masculan. Shranjujte na hladnem in suhem in ne izpostavljajte sončni svetlobi.

  Pakiranje: 10 kondomov in 150 kondomov

  Dodatne informacije

  Pakiranje

  10 kondomov, 150 kondomov

  Oblika

  Preservativ

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Masculan kondomi 1”

  Morda vam bo prav tako všeč…