Hidrasec 100 mg trde kapsule, 10 kapsul

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Hidrasec 100 mg trde kapsule, 10 kapsul

14,34 

Zdravilo Hidrasec je indicirano za zdravljenje simptomov akutne driske pri odraslih, kadar ne moremo zdraviti vzroka driske.Tudi kadar je mogoče zdravljenje vzroka driske, se lahko uporablja racekadotril kot dodatno zdravljenje.

Pred uporabo zdravila natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Na zalogi

Opis

Zdravilo Hidrasec je indicirano za zdravljenje simptomov akutne driske pri odraslih, kadar ne moremo zdraviti vzroka driske.Tudi kadar je mogoče zdravljenje vzroka driske, se lahko uporablja racekadotril kot dodatno zdravljenje. Zdravilo Hidrasec je na voljo v obliki kapsul.

Uporaba:

Običajen odmerek je ena kapsula trikrat na dan; kapsulo je treba zaužiti s kozarcem vode. Zdravilo Hidrasec je treba po možnosti jemati pred glavnimi obroki, a za začetek zdravljenja lahko vzamete eno kapsulo zdravila Hidrasec kadar koli v teku dneva.

Če se znaki vaše bolezni poslabšajo ali ne izboljšajo v 3 dneh, se posvetujte z zdravnikom. Zdravnik vam bo povedal, ali lahko nadaljujete zdravljenje z zdravilom Hidrasec. Kljub temu pa zdravljenje ne sme trajati več kot 7 dni.

Za nadomestitev tekočine, izgubljene zaradi driske, morate to zdravilo uporabljati hkrati z ustreznim nadomeščanjem tekočine in soli (elektrolitov). Izgubo tekočine in soli je najbolje nadomeščati s t.i. peroralno rehidracijsko tekočino (če ste negotovi, se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom). Starejšim osebam odmerka ni treba prilagoditi.

Opozorila:

– Ne jemljite zdravila Hidrasec, če ste alergični na racekadotril ali katero koli sestavino tega zdravila.

– Zdravilo shranjujte nedosegljivo otrokom!

Sestava:

Zdravilna učinkovina je racekadotril. Ena kapsula vsebuje 100 mg racekadotrila.

Druge sestavine zdravila so: laktoza monohidrat, predgelirani koruzni škrob, magnezijev stearat in brezvodni koloidni silicijev dioksid.

Kapsula vsebuje želatino, rumeni železov oksid (E172) in titanov dioksid (E171).

Pakiranje: 10 kapsul

Dodatne informacije

Pakiranje

10 kapsul

Oblika

Kapsula

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Hidrasec 100 mg trde kapsule, 10 kapsul”

Morda vam bo prav tako všeč…