Dr. Luigi ortopedsko obuvalo iz frotirja različne barve, 1 par

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Dr. Luigi ortopedsko obuvalo iz frotirja različne barve, 1 par

17,33 23,35 

Ortopedski copati Dr. Luigi imajo zelo udoben podplat, so izjemno lahki, fleksibilni in udobni in so primerni tako za ženske kot tudi za moške. Številke obuvala so ponavadi na zalogi. Željo glede barve lahko zapišete v komentar naročila tekom postopka nakupa.

Svetujemo vam, da kupite 1 številko večje copate (primer: če imate številko noge 38, svetujemo nakup številke 39).

Počisti
Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 965413-Parent Kategorija:

Opis

Ortopedski copati Dr. Luigi imajo zelo udoben podplat, so izjemno lahki, fleksibilni in udobni in so primerni tako za ženske kot tudi za moške.

Copati predstavljajo odlično preventivo za osebe z genetskimi predispozicijami za razvoj različnih bolezni spodnjega dela nog in stopal. Mehkoba in ergonomska oblika podplata omogočata dobro prilagoditev copat obliki stopala in dobro amortizacijo telesne teže. Posebna oblika podplata zagotavlja sprostitev hrbtenice in gležnjev ter pospeši periferni krvni obtok. Obuvalo ima zelo udoben podplat iz poliuretana.

Copate lahko kombinirate s petnim vložkom, ki zmanjšuje bolečino vnetega stopala.

Copati so narejeni iz bombaža-frotirja ter se lahko perejo v pralnem stroju. Obuvalo je toplo.

Številke obuvala so ponavadi na zalogi. Željo glede barve pa lahko izrazite tekom postopka nakupa. Svetujemo vam, da kupite 1 številko večje copate (primer: če imate številko noge 38, svetujemo nakup številke 39).

Copati od številke 43 (vključno s št. 43) naprej so na voljo le v naslednjih barvah: črna, siva, temno modra, rjava in zelena. 

Pakiranje: 1 par

Dodatne informacije

Pakiranje

1 par

Oblika

Obutev

Velikost

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48