After Bite Kids nežna krema za pomiritev po piku, 20 g

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
After Bite Kids nežna krema za pomiritev po piku, 20 g

8,20 

After Bite Kids nežna krema za pomiritev po piku je namenjena lajšanju težav po neprijetnih pikih insektov, kot so komarji, čebele, ose in morski ožigalkarji.

Na zalogi

Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 233897 Kategorija:

Opis

After Bite Kids nežna krema za pomiritev po piku je namenjena lajšanju težav po neprijetnih pikih insektov, kot so komarji, čebele, ose in morski ožigalkarji. Posebna nepekoča krema, ki neguje otroško kožo takoj po pikih insektov.

After Bite Kids krema vsebuje olje čajevca, izvleček Aloe Vere in vitamin E, ki vlaži kožo. Za hujše oblike pikov preizkusite After Bite Xtra. Kremna formula omogoča enostavno in natančno nanašanje na prizadeto mesto. Krema se hitro vpije v kožo.

Uporaba:

After Bite Kids kremo nanesite takoj, ko se pojavi pik saj boste s tem hitreje zaustavili neprijetne posledice pika. Odprite tubo ter se z vrhom tube dotaknite mesto pika in nežno podrgnite, da se krema vpije v kožo.

Mesta pika ne povijajte ali pokrivajte dokler ni suho. Če neprijetne posledice pika vztrajajo, nanos ponovite.

V primeru pika čebele, najprej odstranite žrelo.

Izdelek je primeren za odrasle in otroke, ki so starejši od 3 let.

Opozorila:

Izdelek je namenjen samo zunanji uporabi. Hranite ga izven dosega otroških rok. Ne vdihujte. Pri uporabi pazite, da izdelek ne pride v oči ali na sluznice. Ne uživajte. V primeru zaužitja pokličite center za zastrupitve ali poiščite zdravniško pomoč. V primeru, da se na koži pojavi draženje ali bolečina, prenehajte z uporabo izdelka in se posvetujte z zdravnikom. Izdelek vsebuje amoniak.

Sestava (INCI):

Aqua, PEG-3 Sorbitan stearate and cetearyl alcohol, Soodium bicarbonate, Oleth-3 phosphate, Oleth-10 phosphate, Eucalyptus globulus oil, Melaleuca alternifolia oil, Dimethicone, Alpha tocopherol acetate, Aloe barbadensis extract concentrate.

Pakiranje: 20 g

Dodatne informacije

Pakiranje

20 g

Oblika

Krema

Način / Mesto uporabe

Koža

Morda vam bo prav tako všeč…