After Bite gel, 14 ml

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
After Bite gel, 14 ml

6,75 

After Bite gel z amoniakom hitro in učinkovito ublaži težave, ki se pojavijo po piku komarjev, muh, obadov, mravelj, čebel, os, ožigu rastlin ter morskih ožigalkarjev.

Na zalogi

Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 201666 Kategorija:

Opis

After Bite gel z amoniakom hitro in učinkovito ublaži težave, ki se pojavijo po piku komarjev, muh, obadov, mravelj, čebel, os, ožigu rastlin ter morskih ožigalkarjev. Priročna oblika peresa vam omogoča enostavno in natančno nanašanje na prizadeto mesto. Primeren za odrasle in otroke, starejše od treh let.

Priporočamo, da imate gel After Bite vedno pri sebi, vkolikor pride do neprijetnega pika, lahko hitreje zaustavite neprijetne posledice le tega.

Uporaba:

Pred uporabo dobro pretresite. After Bite gel nanesite takoj, ko se pojavi pik saj boste s tem hitreje zaustavili neprijetne posledice pika. Odprite tubo ter se z vrhom tube dotaknite mesto pika in nežno podrgnite, da se krema vpije v kožo. Po končanem dejanju izdelek dobro zaprite.

Mesta pika ne povijajte ali pokrivajte dokler ni suho. Če neprijetne posledice pika vztrajajo, nanos ponovite.

V primeru pika čebele, najprej odstranite žrelo.

Izdelek je primeren za odrasle in otroke, ki so starejši od 3 let.

Opozorila:

Izdelek je namenjen samo zunanji uporabi. Hranite ga izven dosega otroških rok. Ne vdihujte. Pri uporabi pazite, da izdelek ne pride v oči ali na sluznice. Ne uživajte. V primeru zaužitja pokličite center za zastrupitve ali poiščite zdravniško pomoč. V primeru, da se na koži pojavi draženje ali bolečina, prenehajte z uporabo izdelka in se posvetujte z zdravnikom. Izdelek vsebuje amoniak.

Sestava (INCI):

Aqua, Ammoniam, Paraffinum liquidum, C12-13 Pareth-3, Dimethicone.

Pakiranje: 14 ml

Dodatne informacije

Pakiranje

14 ml

Oblika

Gel

Način / Mesto uporabe

Koža

Morda vam bo prav tako všeč…