Prehranska dopolnila za vsako starostno obdobje vašega psa

Kvalitetno življenje in pričakovana življenjska doba psa je v veliki meri odvisna od uravnotežene prehrane. Na trgu je veliko komercialne hrane za pse, ki bi teoretično morale vsebovati vse sestavine, potrebne za pravilno delovanje, vključno z minerali in vitamini. Žal jih nekatere telo morda sploh ne absorbira. Ter tudi potrebe po različnih hranilih so drugačne. Tako kot nekateri ljudje potrebujejo večji vnos npr. cinka, prav tako imajo psi različne težave in s tem različne potrebe po dodajanju vitaminov, mineralov,…

Mnogi lastniki štirinožnih hišnih ljubljenčkov izberejo drugačno obliko hranjenja svojih ljubljenčkov, in sicer pripravo obrokov doma. V tem primeru ne moremo popolnoma uravnotežiti prehrane, da bi vključili vse, kar je potrebno za optimalno delovanje telesa. V takem primeru se svetuje uporaba prehranskih dopolnil. To pa zato, ker skladiščenje, rezanje in kuhanje mesa in zelenjave povzroča izgubo številnih pomembnih vitaminov in mineralov.

Dr. Seidel prehranska dopolnila

Obstajajo prehranska dopolnila primerna prav za ustrezne starostne skupine, od mladičkov do starejših. Takšni pripravki so na primer Flawitol dr. Seidel za mladičke in Flawitol za odrasle pse in starejše.

Dr. Seidel prehranska dopolnila Flawitol

Če ima vaš ljubljenček težave z kožo in dlako lahko uporabite dodatke, ki vsebujejo cink, biotin, vitamin A in E. Flawitol je poleg tega obogaten še z omega-3 in -6 kislinami, ki vplivajo na delovanje srca, pomagajo izboljšati splošno stanje kože in naredijo lepšo dlako. Vpliva tudi, da dlaka manj izpada. Če je vaš ljubljenček manjše pasme, lahko kapsulo predrete in zlijete na njegov obrok.

Dr Seidel Flawitol omega 3 in omega 6 za srce, kožo, dlako, 60 kapsul

Vitaminski in mineralni dodatki FLAWITOL – prehranska dopolnila razvita v skladu z najnovejšimi prehranskimi standardi za pse. Obogateni s flavonoidi – naravnimi antioksidanti iz grozdja. Flavonoidi preprečujejo nastajanje prostih radikalov in s tem krepijo imunost telesa, preprečujejo simptome prezgodnjega staranja. Vse sestavine pridobljene iz preverjenih virov, ki zagotavljajo najvišjo kakovost. Vsak izdelek je pred izstavitvijo na trg tudi preizkušen na uporabnosti, ki zagotavlja optimalno konsistenco, velikost pakiranja ali najboljši okus. Zato so izdelki dr Seidel že leta cenjeni pri veterinarjih, rejcih, lastnikih in ljubiteljih hišnih živali.

Dr Seidel Flawitol prehransko dopolnilo za starejše pse z glukozaminom in hondroitinom, 60 tablet
Dr Seidel Flawitol prehransko dopolnilo za odrasle pse, 60 tablet
Dr Seidel Flawitol prehransko dopolnilo za mladičke velikih pasem, 60 tablet
Dr Seidel Flawitol prehransko dopolnilo za mladičke, 120 tablet
Dr Seidel Flawitol omega 3 in omega 6 za srce, kožo, dlako, 60 kapsul