5 izdelkov za 5 destinacij

Plaža, mesto, gore, podeželje … ne glede na to, kam se odpravite na počitnice, se ne morete izogniti pakiranju. Razkrili vam bomo 5 nepogrešljivih izdelkov za vašo potovalno torbo. Vzemite pisalo in papir ter naredite seznam!

Zaslužene počitnice so končno tu! Destinacija je popolna, družba je popolna, skrbno ste načrtovali svojo garderobo … preostalo vam je le, da izberete kozmetične izdelke, ki jih morate imeti s seboj glede na svojo počitniško destinacijo.  Še vedno ne veste, kateri so?

5 NAJBOLJŠIH IZDELKOV ZA VAŠE DESTINACIJE

Plaža

Na plaži pozorno spremljajte, koliko časa ste na soncu, predvsem pa pazite na odbito svetlobo: pesek lahko odbije 15 % sončnega UV-sevanja, voda pa 30 %, kar se prišteje k tistemu, ki ga prejmemo neposredno. Zato je krema za zaščito pred soncem UVA/UVB, kot je krema Anthelios XL Cream, nedvomno izdelek, brez katerega ne smete nikoli biti. Izberite zaščitni faktor SPF glede na to, kaj boste počeli in kje: 50+, če ste zelo bledi ali če je sonce zelo intenzivno; 30, če je vaša koža svetla ali mat; 20 za kratko in postopno izpostavljanje ali če je vaša koža temnejša.

Podeželje

Ste eden izmed tistih, ki se v podeželski hiši radi vračajo k naravi? Dobra izbira. Čudovita kamnita hiša, obdana z zelenjem in morda celo z živalmi … Sliši se idilično, vendar so prav rastline in živali tiste, ki povzročajo alergije. Če imate reaktivno kožo, ki zlahka postane rdeča in neprijetna, morate s seboj vzeti pomirjevalni izdelek. Izberite vlažilni in pomirjevalni serum za občutljivo kožo. Priporočamo vam serum Phyto Corrective proizvajalca SkinCeuticals , ki ima med sestavinami timijan, kumare in robide.

Gore

Pustolovski tip. Tako vas vidimo. Prepričani smo, da ste popolnoma pripravljeni na dolge pohode po težavnih poteh, noči na prostem, stik z naravo … Toda ali ste pomislili, kaj bo vaša koža potrebovala na takem potovanju? Zelo verjetno je, da boste imeli odrgnine, praske od trnja ali žulje zaradi pohodniških čevljev. Brez panike, imamo popoln izdelek za take primere, Cicaplast Baume B5., tretma s sestavinami, med katerimi sta pantenol in baikalin, ki pomagata obnoviti poškodovano kožo. To je kot obliž v obliki kreme.

Mesto

Če ste se odločili, da boste počitnice preživeli na potepanju po mestu, mora biti v vašem kovčku en nepogrešljiv izdelek. Govorimo o Vichyju. Vsebuje 15 mineralov, ki bodo vašo kožo okrepili pred okoljskimi vplivi in vas osvežili v zadušljivi vročini. Zaradi aplikatorja z razpršilom je njegova uporaba še bolj prijetna in osvežujoča. Nikoli se ga ne boste naveličali!

Eksotični kraji

Maldivi, Bali, Azori … Če na počitnice potujete čez pol sveta in iščete nekaj eksotičnega in drugačnega, morate to storiti s posebnim izdelkom …  Kaj pravite na izdelek, katerega vonj je navdihnjen s čudovitim krajem? Na primer …  Zanzibarjem!  Od tam je rdeči ingver, glavna sestavina stimulativnega gela za prhanje Roger&Gallet’s Stimulating Shower Gel Ginger. Prhanje s tem osvežujočim gelom brez konzervansov in barvil bo kot potovanje na dve eksotični destinaciji hkrati.

5 izdelkov za 5 destinacij