Anthelios

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!

ANTHELIOS

Anthelios XL že več let ščiti občutljivo kožo in kožo, ki trpi za intoleranco na sonce, saj nudi: izjemno visoko stopnjo UVA zaščite (ki je višja od evropskih priporočil), v izredno minimalističnih formulah (nekomedogene, preizkušene pod dermatološkim nadzorom), v posebej formuliranih teksturah, ki ustrezajo vsem tipom kože in načinom izpostavljanja soncu.

La Roche Posay Anthelios Shaka Fluid ZF50+, 50 ml

Shaka Fluid z zelo visoko zaščito. Občutljiva koža. Oblikovan, da ne draži oči. Vodoodporen. Odporen proti potenju. Brez dišav. Čezmerno izpostavljanje soncu je škodljivo. Dojenčkov in majhnih otrok ne izpostavljajte neposrednemu soncu. Sredstva za zaščito pred soncem nikoli ne zagotovijo popolne zaščite.

La Roche Posay Anthelios matirajoča brezbarvna meglica ZF50, 75 ml

La Roche Posay Anthelios matirajoča brezbarvna meglica z zaščitnim faktorjem 50 koži zagotavlja visoko zaščito pred UVA in UVB sončnimi žarki. Vsebuje visokotehnološki filtrirni sistem, imenovan XL-Protect, ki je kombiniran z LRP termalno vodo, ki deluje pomirjujoče. Vsebuje tudi tehnologijo Airlicium z matirajočimi mikro delci, ki nemudoma absorbirajo delce znoja, vlage in loja ter tako preprečijo lesket kože.

La Roche Posay Anthelios okolju prijazen vlažilni losjon SPF30, 250 ml

La Roche Posay okolju prijazen vlažilni losjon SPF30. Visoka UVA zaščita, ki je prijaznejša do okolja. Gre za prvi izdelek za zaščito pred soncem iz sončne linije v embalaži, katere izdelava vključuje karton, s čimer se uporaba nereciklirane plastike* zmanjša za 45 %.

La Roche Posay Anthelios tonirana Age-Correct krema proti staranju kože ZF50, 50 ml

La Roche Posay tonirana Age-Correct krema proti staranju kože ZF50. Nova generacija dnevne zaščite, ki preprečuje in odpravlja znake staranja po 4 tednih. Zagotavlja zaščito širokega spektra in vsebuje dermatološke korektivne aktivne sestavine.

Prikazovanje 1–12 od 30 rezultatov

Vsi izdelki
Filtriraj izdelke
Cenovni razpon
Razvrsti po
Posebne možnosti dostave