izpadanje las

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Izpadanje las – Naši lasje se nenehno obnavljajo. Povprečen življenjski cikel las pri moških traja 3 leta. Pri ženskah pa je cikel daljši, giblje se med 4 in 5 leti. Vsak las v tem obdobju nenehno raste. Ko odmre, ga takoj nadomesti drug. A odmrli lasje ne izpadejo takoj, dokončno se izločijo iz lasnega mešička po 2 ali 3 mesecih.

Na voljo so vam izdelki Vichy Dercos, Forcapil, Ducray,…

ALI STE VEDELI?

Med običajnim lasnim ciklusom v povprečju na dan izgubimo od 30 do 60 las. Ta količina je normalna in naj vas ne skrbi. Med sezonskimi spremembami, jeseni ali spomladi, je lahko izpadanje las še večje. Tudi hormonske spremembe, kot so nosečnost, po porodu ali menopavza, lahko vplivajo na povečano izpadanje las. Če pa ugotovite, da še vedno izgubljate preveč las, ne oklevajte in se posvetujte s svojim zdravnikom ali farmacevtom.

RITUALI ZA NEGO LAS – Volumen

Zunanji dejavniki, kot so sonce, morje, zrak ali dolgotrajna onesnaženost, lahko vplivajo na zdravje in vaših las. Arkopharma razkriva skrivnosti za obnovo in izboljšanje naravne lepote vaših las.

Sušenje

Odstranite končni del iz sušilnika, da bolje porazdelite topel zrak, nato pa med sušenjem las držite glavo navzdol. S prsti potegnite skozi korenine, da jih dobro raztegnete, v nasprotni smeri od rasti. Preden zopet dvignete glavo, počakajte nekaj sekund, da se lasje ohladijo. Če vam to omogoča sušilnik za lase, zaključite s kratkim pihanjem hladnega zraka.

Nega las

Pred česanjem las potopite glavnik v majhno skodelico piva. Ko se razširi po laseh, pustite, da se posuši in nato sperite. Rezultat je fantastičen!

Prikazovanje 1–24 od 41 rezultatov

Vsi izdelki
Filtriraj izdelke
Cenovni razpon
Razvrsti po
Posebne možnosti dostave