Fitoval dermatološki šampon proti izpadanju las

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Fitoval dermatološki šampon proti izpadanju las

7,33 10,72 

Fitoval dermatološki šampon vsebuje pšenične peptide, ki prodirajo globoko proti sredini lasu in od znotraj krepijo lasna vlakna, ter glikogen, ki se v notranjosti lasne čebulice spremeni v energijo in spodbudi delitev in presnavljanje celic. Pospešeni celični procesi v lasnih koreninah lahko spodbudijo rast močnejših las.

  Proizvajalec:
  Vsi izdelki
  Šifra: 237493-ParentKategorije: , , Oznaka:

  Opis

  Izjemna kombinacija vsebuje pšenične peptide, ki prodirajo globoko proti sredini lasu in od znotraj krepijo lasna vlakna, ter glikogen, ki se v notranjosti lasne čebulice spremeni v energijo in spodbudi delitev in presnavljanje celic. Pospešeni celični procesi v lasnih koreninah lahko spodbudijo rast močnejših las. Rožmarin in arnika izboljšata prekrvljenost lasišča.

  Zmanjšano izpadanje las, povečan volumen in bolj vitalni lasje so dokazani z dermatološko raziskavo.* Zmanjšano izpadanje las med umivanjem in povečanje volumna. Bolj vitalni in bolj sijoči lasje kar pri 73 % testirancev*.

  * Vir: center za klinična preizkušanja v Franciji, ocenjevanje pri 15 osebah po 3-tedenski uporabi

  Uporaba:

  Nanesite na vlažne lase in zmasirajte. Na lasišču pustite vsaj 3 minute, nato temeljito sperite. Postopek po potrebi ponovite. Uporabljajte za redno umivanje k izpadanju nagnjenih las.

  Pakiranje: 100 ml ali 200 ml

  Dodatne informacije

  Pakiranje

  100 ml, 200 ml

  Oblika

  Šampon

  Način / Mesto uporabe

  Lasje, lasišče

  Količina

  100 ml, 200 ml

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Fitoval dermatološki šampon proti izpadanju las”

  Morda vam bo prav tako všeč…