Regaine dermalna raztopina, 60 ml

Regaine dermalna raztopina, 60 ml

54,66 

Zdravilo Regaine se uporablja za zdravljenje androgenske plešavosti, saj vzpodbuja ponovno rast las in ustavi prekomerno izpadanje las.

Pred uporabo zdravila natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Samo še 1 na zalogi

🎁𝗗𝗔𝗥𝗜𝗟𝗢!🎁Ob vsakem nakupu prejmete vzorček Curasept Afterapid gel.
Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 053007Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Zdravilo Regaine se uporablja za zdravljenje androgenske plešavosti, saj vzpodbuja ponovno rast las in ustavi prekomerno izpadanje las.

Pokazalo se je, da lokalna uporaba minoksidila vzpodbuja rast las pri posameznikih z androgensko plešavostjo. Ponovna rast las se pojavi približno po 4 ali več mesecih uporabe in je od posameznika do posameznika različna. Po prekinitvi zdravljenja z zdravilom Regaine obnavljanje rasti las preneha, in po 3-4 mesecih prekinitve je pričakovati vzpostavitev stanja, kakršno je bilo pred začetkom zdravljenja. Dejanski mehanizem delovanja zdravila Regaine pri zdravljenju plešavosti ni v celoti pojasnjen.

Zdravilna učinkovina v zdravilu Regaine, minoksidil, sicer sodi tudi med antihipertenzive (zdravila za zdravljenje visokega krvnega tlaka).

Uporaba:

Za nanašanje uporabljajte aplikator. Izbirate lahko med dvema priloženima aplikatorjema. Metoda nanašanja je odvisna od vrste aplikatorja. Ne glede na metodo nanašanja je treba zdravilo Regaine vedno nežno vtreti v lasišče.

A. Zaporka z mehanskim pršilnikom

1. Ta aplikator je zlasti primeren, kadar nanašamo zdravilo Regaine na večje površine lasišča.

2. Odstranite večji zunanji pokrovček. Odstranite manjši notranji pokrovček in ga zavrzite.

3. Vstavite zaporko z mehanskim pršilnikom v plastenko in jo dobro privijte.

4. Usmerite ventil na sredino prizadetega predela lasišča, z enkratnim pritiskom na ventil razpršite zdravilo Regaine in ga s konicami prstov porazdelite po celotni površini. S šestkratno ponovitvijo postopka nanesete na lasišče predpisan odmerek (1 ml raztopine). Izogibajte se vdihavanju razpršenih hlapov. Kadar pršila ne uporabljate, ga pokrijte z večjim zunanjim pokrovčkom.

Redno pršenje raztopine Regaine direktno na lase lahko povzroči spremembo njihove barve ali teksture. Poskrbite, da zdravilo Regaine nanašate samo na lasišče.

Ker raztopina Regaine vsebuje etanol (alkohol), je vnetljiva. Zdravila ne uporabljajte medtem, ko kadite, ali v prisotnosti ognja. Bodite posebno pazljivi, kadar uporabljate zaporko z mehanskim pršilnikom.

B. Zaporka z mehanskim pršilnikom s podaljšano šobo

1. Ta aplikator je primeren za nanašanje zdravila Regaine na manjše plešaste površine ali z lasmi pokrite dele lasišča.

2. Nastavek uporabljajte skupaj z zaporko z mehanskim pršilnikom (postopajte po navodilih A.2 in A.3). Odstranite glavico z zgornjega dela pršilnega ventila in namestite šobo na nastavek ventila z močnim pritiskom navzdol. Odstranite kapico, ki pokriva konico šobe.

3. Usmerite šobo na sredino prizadetega predela lasišča, z enkratnim pritiskom na ventil razpršite zdravilo Regaine in ga s konicami prstov porazdelite po celotni površini. S šestkratno ponovitvijo postopka nanesete na lasišče predpisan odmerek (1 ml raztopine). Izogibajte se vdihavanju razpršenih hlapov. Kadar pršila ne uporabljate, lahko konico šobe zaprete s pokrovčkom.

Opozorila:

– Ne uporabljajte zdravila Regaine, če ste alergični (preobčutljivi) na minoksidil ali katerokoli sestavino zdravila Regaine.

– Zdravilo shranjujte nedosegljivo otrokom!

– Shranjujte pri temperaturi do 25 ºC.

– Uporaba zdravila Regaine pri otrocih, mlajših od 18 let, ni priporočljiva.

Sestava:

Zdravilna učinkovina je minoksidil. 1 ml dermalne raztopine vsebuje 20 mg minoksidila.

Pomožne snovi: etanol, propilenglikol in prečiščena voda

Pakiranje: 60 ml

Dodatne informacije

Pakiranje

60 ml

Oblika

Raztopina

Način / Mesto uporabe

Lasišče, lasje, koža

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Regaine dermalna raztopina, 60 ml”