Žirafa Sophie 3 glasbene žogice – 5 čutov (sluh), 3 žogice

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Žirafa Sophie 3 glasbene žogice – 5 čutov (sluh), 3 žogice

16,29 

Žirafa Sophie 3 glasbene žogice so prva dojenčkova igrača, ki spodbuja njegove čute. Vsaka kroglica s tresenjem povzroča svoj zvok.

  Na zalogi

  Proizvajalec:
  Vsi izdelki
  Šifra: 701688Kategorije: , ,

  Opis

  Žirafa Sophie 3 glasbene žogice z različnimi zvoki za spodbujanje otrokovega sluha.

  Izdelane so iz 100 % naravnega kavčuka in so enostaven za ravnanje. Pri tem lahko aktiviramo tri različne zvoke. Z rahlim stiskanjem zelene žogice otrok sliši mehkoben zvok zmečkanega papirja. S tresenjem bele žogice zazvenketa zvonček v njej. S kratkim pritiskom na rumeno žogico, pa se oglasi slavni zvok žirafe Sophie. Dojenček s tem izdelkom razvija sluh in odkriva ter razume vzročne povezave.

  Žirafa Sophie 3 glasbene žogice so narejene iz 100% naravnega kavčuka (brez ftalatov), pridobljenega iz soka drevesa kavčukovca, iz fleksibilnih, obnovljivih materialov in netoksičnih barv, ki se uporabljajo v živilski industriji, kar pomeni, da je varna in naravna igrača.

  Primerno od 3 mesecev dalje.

  Izdelek čistite z vlažno krpo.

  Pakiranje: 3 žogice

  Žirafa Sophie je prva otrokova prijateljica. Spodbuja razvoj čutov in daje otroku občutek varnosti. In to že skoraj 60 let!

  Pisalo se je leto 1961 in v Franciji, blizu Pariza, je lokalni mojster iz naravne gume iz drevesa kavčukovca izdelal igračko, kot je tedaj še niso poznali: privlačno žirafo, namenjeno najmanjšim očem, rokam in ustom.

  Poimenoval jo je žirafa Sophie in nevede začel eno najbolj zanimivih in prepoznavnih zgodb v svetu igrač. Dobrih petdeset let pozneje je namreč žirafa Sophie, še vedno izdelana kot na začetku, svetovno znana (prodali so že več kot 30 milijonov žiraf Sophie), doma v Franciji pa kultna – na leto prodajo namreč več Sophie iz naravnega kavčuka, kot pa se rodi otrok!

  Žirafa Sophie s kontrastnimi barvami spodbuja razvoj vida, zvok, ki se oglasi pri stiskanju, koristi sluhu in razumevanju vzročno-posledične povezave, ker je narejena iz povsem naravnih materialov, pa je nadvse primerna tudi za grizenje v otroški dobi, ko začnejo rasti prvi zobki.

  Dodatne informacije

  Pakiranje

  3 žogice

  Oblika

  Grizalo

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Žirafa Sophie 3 glasbene žogice – 5 čutov (sluh), 3 žogice”

  Morda vam bo prav tako všeč…