Žirafa Sophie obroček za grizenje So Pure Vulli, 1 obroček

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Žirafa Sophie obroček za grizenje So Pure Vulli, 1 obroček

12,66 

Obroček za grizenje žirafa Sophie je naravno grizalo, ki pomaga pri pomirjanju bolečih dlesni in je prva dojenčkova igrača, ki spodbuja njegove čute.

  Samo še 1 na zalogi

  🎁𝗗𝗔𝗥𝗜𝗟𝗢!🎁Ob vsakem nakupu prejmete vzorček Curasept Afterapid gel.
  Proizvajalec:
  Vsi izdelki
  Šifra: 800318Kategorije: , ,

  Opis

  Žirafa Sophie obroček za grizenje So Pure Vulli iz 100% naravnega kavčuka pomaga pri pomirjanju bolečih dlesni. Obroček žirafa Sophie ima na površini različne teksture, s katerimi otroku ponuja primeren občutek glede na rast zob. Še posebej mu lajša bolečine pri draženju dlesni in izraščanju prvih zob.

  Velikost grizala je idealna za majhne dojenčkove ročice, posebna krivulja na grizalu pa zagotavlja idealno prileganje dojenčkovim ustom.

  Žirafa Sophie obroček za grizenje So Pure Vulli je primerna za dojenčke od rojstva naprej.

  Pakiranje: 1 obroček

  Žirafa Sophie je prva otrokova prijateljica. Spodbuja razvoj čutov in daje otroku občutek varnosti. In to že skoraj 60 let!

  Pisalo se je leto 1961 in v Franciji, blizu Pariza, je lokalni mojster iz naravne gume iz drevesa kavčukovca izdelal igračko, kot je tedaj še niso poznali: privlačno žirafo, namenjeno najmanjšim očem, rokam in ustom.

  Poimenoval jo je žirafa Sophie in nevede začel eno najbolj zanimivih in prepoznavnih zgodb v svetu igrač. Dobrih petdeset let pozneje je namreč žirafa Sophie, še vedno izdelana kot na začetku, svetovno znana (prodali so že več kot 30 milijonov žiraf Sophie), doma v Franciji pa kultna – na leto prodajo namreč več Sophie iz naravnega kavčuka, kot pa se rodi otrok!

  Žirafa Sophie s kontrastnimi barvami spodbuja razvoj vida, zvok, ki se oglasi pri stiskanju, koristi sluhu in razumevanju vzročno-posledične povezave, ker je narejena iz povsem naravnih materialov, pa je nadvse primerna tudi za grizenje v otroški dobi, ko začnejo rasti prvi zobki.

  Dodatne informacije

  Pakiranje

  1 grizalo

  Oblika

  Grizalo

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Žirafa Sophie obroček za grizenje So Pure Vulli, 1 obroček”

  Morda vam bo prav tako všeč…