Žirafa Sophie dišeči obroček – 5 čutov (voh), 1 obroček

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Žirafa Sophie dišeči obroček – 5 čutov (voh), 1 obroček

14,46 

Žirafa Sophie dišeči obroček je naravno grizalo, ki pomaga pri pomirjanju bolečih dlesni in je prva dojenčkova igrača, ki spodbuja njegove čute.

  Na zalogi

  Proizvajalec:
  Vsi izdelki
  Šifra: 701689Kategorije: , ,

  Opis

  Žirafa Sophie dišeči obroček pomaga dojenčku pri odkrivanju in prebujanju svojega vonja. Žirafa Sophie pomaga pri razvoju vseh čutil. Spodbuja tip, vid, voh, okus in sluh.

  Je enostaven za prijemanje in rokovanje, na njem pa so 3 obeski z nežnimi in sladkobnimi vonji jagode, vanilije in kokosa. Obroček je nežen in lahek, njenovi vonji pa prebudijo otrokov voh že od prvih mesecev in vzbudijo njegovo radovednost. Zaradi vzpodbujanja vida in voha je izdelek idealen za razvoj dojenčkovega senzoričnega razvoja.

  Žirafa Sophie dišeči obroček je narejen iz 100% naravnega kavčuka (brez ftalatov), pridobljenega iz soka drevesa kavčukovca, iz fleksibilnih, obnovljivih materialov in netoksičnih barv, ki se uporabljajo v živilski industriji, kar pomeni, da je varna in naravna igrača. Igrača je primerna za dojenčke od rojstva naprej.

  Izdelek čistite z vlažno krpo.

  Pakiranje: 1 obroček

  Žirafa Sophie je prva otrokova prijateljica. Spodbuja razvoj čutov in daje otroku občutek varnosti. In to že skoraj 60 let!

  Pisalo se je leto 1961 in v Franciji, blizu Pariza, je lokalni mojster iz naravne gume iz drevesa kavčukovca izdelal igračko, kot je tedaj še niso poznali: privlačno žirafo, namenjeno najmanjšim očem, rokam in ustom.

  Poimenoval jo je žirafa Sophie in nevede začel eno najbolj zanimivih in prepoznavnih zgodb v svetu igrač. Dobrih petdeset let pozneje je namreč žirafa Sophie, še vedno izdelana kot na začetku, svetovno znana (prodali so že več kot 30 milijonov žiraf Sophie), doma v Franciji pa kultna – na leto prodajo namreč več Sophie iz naravnega kavčuka, kot pa se rodi otrok!

  Žirafa Sophie s kontrastnimi barvami spodbuja razvoj vida, zvok, ki se oglasi pri stiskanju, koristi sluhu in razumevanju vzročno-posledične povezave, ker je narejena iz povsem naravnih materialov, pa je nadvse primerna tudi za grizenje v otroški dobi, ko začnejo rasti prvi zobki.

  Dodatne informacije

  Pakiranje

  1 grizalo

  Oblika

  Grizalo

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Žirafa Sophie dišeči obroček – 5 čutov (voh), 1 obroček”

  Morda vam bo prav tako všeč…