Voltaren Emulgel 11,6 mg/g gel

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Voltaren Emulgel 11,6 mg/g gel

9,15 14,71 

Uporaba pri odraslih in mladostnikih, starih 14 let in več: pri poškodbah mišic in sklepov (npr. izvini, izpahi, modrice, bolečine v hrbtu, športne poškodbe), tendinitisu (npr. teniški komolec) Samo pri odraslih (18 let in starejših): pri blagih oblikah artritisa kolena ali prstov.

Pred uporabo zdravila natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 55620-ParentKategorije: , , Oznaki: ,

Opis

Zdravilo Voltaren Emulgel vsebuje zdravilno učinkovino diklofenak, ki spada v skupino zdravil, imenovanih nesteroidna protivnetna zdravila (NSAID). Izdelano je posebej za vtiranje v kožo in se uporablja za lajšanje bolečine, zmanjševanje vnetja in otekline pri bolečih stanjih, ki prizadenejo sklepe in mišice. Zdravilo Voltaren Emulgel se uporablja pri:

Odraslih in mladostnikih, starih 14 let in več: pri poškodbah mišic in sklepov (npr. izvini, izpahi, modrice, bolečine v hrbtu, športne poškodbe), tendinitisu (npr. teniški komolec)

Samo pri odraslih (18 let in starejših): pri blagih oblikah artritisa kolena ali prstov.

Uporaba:

Za odrasle in mladostnike, stare 14 let ali več: Na boleče mesto nanesite zdravilo Voltaren Emulgel 3- do 4-krat na dan.

1. Aluminijasta tuba: pred prvo uporabo prebodite membrano tube z ostro konico zaporke. Aluminijasta laminatna tuba: pred prvo uporabo odstranite pečat tako, da odvijete in odstranite zaporko, ter zgornji del zaporke nastavite na pečat, obrnite in odstranite pečat s tube.

2. Nežno iztisnite majhno količino gela iz tube in ga nanesite na boleča ali otekla področja ter počasi vtrite v kožo. Potrebna količina je odvisna od velikosti bolečega ali oteklega področja; običajno zadošča količina, ki variira od velikosti češnje do oreha. Pri vtiranju gela v kožo lahko občutite rahel hladilni učinek.

3. Umijte roke po končanem vtiranju zdravila Voltaren Emulgel, razen če z zdravilom zdravite roke. Zaporko ponovno namestite.

Opozorila:

Ne uporabljajte zdravila Voltaren Emulgel:

– če ste alergični (preobčutljivi) na diklofenak ali katerokoli sestavino zdravila Voltaren Emulgel, navedeno na koncu navodila za uporabo;

– če ste alergični na druga zdravila, ki se uporabljajo za zdravljenje bolečine, povišane telesne temperature ali vnetja, kot sta ibuprofen ali acetilsalicilna kislina (učinkovina, ki se uporablja tudi za preprečevanje strjevanja krvi). Če niste prepričani, se posvetujte s svojim zdravnikom ali farmacevtom; Simptomi alergijskih reakcij na ta zdravila lahko vključujejo zasoplost ali težko dihanje (astma); kožni izpuščaj z mehurji ali koprivnico; otekanje obraza ali jezika; izcedek iz nosu;

– če ste v zadnjem trimesečju nosečnosti;

– pri otrocih in mladostnikih, ki so mlajši od 14 let

– Zdravilo shranjujte nedosegljivo otrokom!

– Shranjujte pri temperaturi do 30 °C.

Sestava:

Zdravilna učinkovina je dietilamonijev diklofenakat. 1 g gela vsebuje 11,6 mg dietilamonijevega diklofenakata.

Pomožne snovi so karbomer, makrogol cetil stearileter, kokoilkaprilat kaprinat, dietilamin, izopropilalkohol, tekoči parafin, propilenglikol, prečiščena voda, parfumirana krema 45.

Pakiranje: 50 g ali 100 g

Dodatne informacije

Pakiranje

100 g, 50 g

Oblika

Gel

Način / Mesto uporabe

Koža, telo, mišice, sklepi, hrbet

Količina

100 g, 50 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Voltaren Emulgel 11,6 mg/g gel”

Morda vam bo prav tako všeč…