Tonimer Lab Panthexyl Baby nosno pršilo

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Tonimer Lab Panthexyl Baby nosno pršilo

6,19 11,51 

Tonimer lab panthexyl baby nosno pršilo je sterilna hipertonična raztopina morske vode s ksilitolom, namenjena novorojenčkom, dojenčkom in otrokom do 3 let, ob prvih simptomih prehlada (rinofaringitisa) ter sinusitisa in kot preventiva pri vnetju srednjega ušesa.

  🎁𝗗𝗔𝗥𝗜𝗟𝗢!🎁Ob vsakem nakupu prejmete vzorček Curasept Afterapid gel.
  Proizvajalec:
  Vsi izdelki
  Šifra: 989996-PKategorije: , , Oznaki: ,

  Opis

  Tonimer lab panthexyl baby nosno pršilo je sterilna hipertonična raztopina morske vode s ksilitolom (800mOsm),  ki odstrani in utekočini sluzi v nosnih poteh. Namenjena je novorojenčkom, dojenčkom in otrokom do 3 let, ob prvih simptomih prehlada (rinofaringitisa) ter sinusitisa in kot preventiva pri vnetju srednjega ušesa. Obogatena je tudi s pantenolom, ki čisti, ščiti, blaži, vlaži in pomirja sluznico ter izboljšuje dihanje. Poleg tega kombinacija morske vode s ksilitolom in pantenolom izboljšuje regeneracijo nosne sluznice in krepi njeno lokalno obrambo.

  INDIKACIJE:

  – navadni nahod,
  – vnetje nosne sluznice in žrela (rinofaringitis),
  – preprečevanje akutnega vnetja srednjega ušesa,
  – alergijski rinitis,
  – akutni in kronični rinosinusitis,
  – pooperativno zdravljenje sinusov.

  Uporaba Tonimer Lab Panthexyl Baby:

  • Po odstranitvi zaščitnega pokrovčka lahko otroci, ki so sposobni samostojne uporabe pršila, Tonimer uporabljajo v kateremkoli položaju. Najbolje je, da se nagnete nad umivalnik, glava naj bo nagnjena postrani. Pršilni nastavek vstavite v nosnico, ki je v višjem položaju in pritisnite na pršilnik. Pritisk na traja vsaj 5 sekund. Postopek ponovite z drugo nosnico.
  • Pri dojenčkih in otrocih, ki potrebujejo pomoč odraslega:  dojenčka ali majhnega otroka položite na bok, vstavite pršilni nastavek v zgornjo nosnico in pritisnite na pršilnik. Pritisk naj traja vsaj 5 sekund. Nato otroka položite na drugi bok in postopek ponovite.
  • Nastavek pršilnika po vsaki uporabi obrišite in posušite ter pršilo ponovno zaprite z zaščitnim pokrovčkom.

  POGOSTOST UPORABE: 

  1-2x dnevno pri dojenčkih med  0 in 3. mesecem starosti, 15 dni ali po nasvetu zdravnika; 3-4x dnevno pri dojenčkih in otrocih, starejših od 3 mesece, 15 dni ali po nasvetu zdravnika.

  Aktivne sestavine:

  • KSILITOL, ki deluje na dva načina:
   1. Izpiranje s hipertonično raztopino morske vode s ksilitolom bo povzročilo osmozno pomikanje tekočine od vnetega predela proti hipertonični raztopini. Rezultat osmoze je zmanjšanje nabreklosti sluznice, kar odpravlja težave z dihanjem.
   2. Ksilitol uspešno preprečuje vezavo na nosno sluznico bakterijam, ki so najpogostejše povzročiteljice vnetja srednjega ušesa (otitis media) in akutnega ali kroničnega rinosinusitisa.
  • MORSKA VODA:
   – Utekočini sluz in s tem olajša njeno odstranitev.

  Sestava:

  voda • ksilitol • pantenol • morska voda • mlečna kislina.

  Pakiranje: 30 ml in 100 ml

  Dodatne informacije

  Način / Mesto uporabe

  Nos, sluznica

  Oblika

  Pršilo

  Pakiranje

  100 ml, 30 ml

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Tonimer Lab Panthexyl Baby nosno pršilo”

  Morda vam bo prav tako všeč…