Smrekovit Ekstra smrekovo mazilo s hladilnim učinkom

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Smrekovit Ekstra smrekovo mazilo s hladilnim učinkom

4,68 14,04 

Združuje učinek smrekove smole ter hladilni učinek kafre in mentola.

  Proizvajalec:
  Vsi izdelki
  Šifra: 770035-PKategoriji: ,

  Opis

  Smrekovo mazilo s hladilnim učinkom Smrekovit Ekstra je popolnoma naravno mazilo na maščobni osnovi, večina sestavin je iz ekološke pridelave. Izdelek ima BIO certifikat. Združuje učinek smrekove smole ter hladilni učinek kafre in mentola. Izdelek je enako učinkovit kot smrekovo mazilo Smrekovit Klasik, od njega se razlikuje izključno po svojem hladilnem učinku. Mnogi učinki smole iglavcev so dobro poznani po vsem svetu in jih že od leta 1990 potrjujejo izkušnje naših številnih uporabnikov. Smola namreč kožo neguje površinsko in globinsko, krepi njen obrambni mehanizem ter spodbuja njeno delovanje in prekrvavitev.

  Uporaba:
  Smrekovo mazilo s hladilnim učinkom Smrekovit Ekstra večkrat dnevno v tankem sloju nanašajte na želeni predel. Ker je izdelano na maščobni osnovi, ga lahko uporabljate tudi za masažo, čeprav za želeni učinek masaža ni potrebna Uporabo Smrekovit obloge izdelkih s kafro in mentolom (smrekovo mazilo s hladilnim učinkom Smrekovit Ektra ter smrekova krema s hadilnim učinkom Smrekovit Ekstra v tubi) odsvetujemo, ker lahko delujeta dražilno. S Smrekovit oblogo lahko uporabite smrekovo mazilo Smrekovit Klasik ter smrekovo kremo Smrekovit 365.

  Opozorila:

  • smrekova smola v redkih primerih povzroči alergično reakcijo kože,
  • kafra in mentol lahko pri kombinaciji s Smrekovit oblogo delujeta dražilno na kožo,
  • hlajenje z ledom izniči učinke smrekove smole.

  Sestava:
  Smola iglavcev, kafra in mentol v mazilni osnovi iz naravnih rastlinskih maščob in čebeljega voska (palmova mast*, sončnično olje*, smola iglavcev, čebelji vosek, kafra, mentol, bučno olje) *iz ekološke pridelave

  Pakiranje: 50 ml ali 150 ml

  Dodatne informacije

  Način / Mesto uporabe

  Koža, telo

  Oblika

  Mazilo

  Pakiranje

  150 ml, 50 ml

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Smrekovit Ekstra smrekovo mazilo s hladilnim učinkom”

  Morda vam bo prav tako všeč…