Smetlika zdravilni čaj, 70 g

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Smetlika zdravilni čaj, 70 g

5,28 

Uporaba v ljudski medicini za lajšanje vnetja vek ali ječmena ter pri utrujenih očeh.

Na zalogi

Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 620963 Kategoriji: ,

Opis

Zdravilni čaj Smetlika se v ljudski medicini uporablja za lajšanje težav z očmi, kot so vnetje vek, ječmen ter utrujene in razdražene oči.

To je tradicionalno zdravilo rastlinskega izvora za navedeno področje uporabe, ki temelji izključno na podlagi dolgotrajnih izkušenj.

Uporaba:
Pri uporabi zdravilnega čaja natančno upoštevajte navodila za uporabo. Če ste negotovi, se posvetujte s farmacevtom.

Dve čajni žlički zdravilnega čaja prelijte s skodelico hladne vode (150 ml), dobro premešajte, segrejte do vretja, kratko prevrite, pokrito pustite stati 5-10 minut in nato precedite. S sveže pripravljenim čajem izpirajte prizadeti predel očesa trikrat do štirikrat dnevno.

Opozorila:
Če jemljete ali ste pred kratkim jemali katerokoli zdravilo, tudi če ste ga dobili brez recepta, v Navodilu za uporabo preverite medsebojno delovanje zdravil. Posvetujte se s farmacevtom ali z zdravnikom, če potrebujete dodatne informacije ali nasvet.

Zdravilni čaj Smetlika odsvetujemo pri poškodbah oči, vnetju očesne veznice in drugih vnetjih oči, pri katerih je nujen posvet z zdravnikom. Zdravilnega čaja ne uporabljajte za izpiranje očesne veznice oziroma predela oči pod vekami.

Sestava:
Zdravilni čaj vsebuje 70 g zeli smetlike (Euphrasia species, herba).

Pakiranje: 70 g

Dodatne informacije

Način / Mesto uporabe

Obraz, predel okoli oči

Oblika

Zelišča

Pakiranje

70 g

Morda vam bo prav tako všeč…