PIC prenosni inhalator AirEasy On

PIC prenosni inhalator AirEasy On

79,99 

Primeren za vso družino – za dojenčke, otroke in odrasle. Prenosen: izjemno lahek in zelo majhen. MMAD (povprečna velikost delcev): 1,51 µm. PORR (% delcev < 5 µm): 93%. Hrup: 35 dB (zelo tiho delovanje). Kratek čas terapije: 14 minut.

  Brezplačna dostava

  Proizvajalec:
  Vsi izdelki
  Šifra: 759781Kategorije: , , Oznaki: ,

  Opis

  Primeren za vso družino – za dojenčke, otroke in odrasle. Prenosen: izjemno lahek in zelo majhen. MMAD (povprečna velikost delcev): 1,51 µm. PORR (% delcev < 5 µm): 93%. Hrup: 35 dB (zelo tiho delovanje). Kratek čas terapije: 14 minut. Vključeno: maska ​​za otroke, maska za odrasle, ustni nastavek, polnilni kabel USB lightning tip-C. Napaja se lahko preko katerekoli USB naprave.

  Terapija se lahko izvaja prostoročno, torej povsem brez uporabe rok. Izdelek je izjemno lahek. Kapaciteta posodice za zdravila je 8 ml. Po končani terapiji je ostanek zdravila oziroma fiziološke raztopine v posodici minimalen (<0,1 ml). Je zelo varen za uporabo – ni nam treba skrbeti, da bi zdravilo izteklo iz posodice. Posodica je primerna za do kar 200 terapij (pri redni uporabi cca 1 leto) – po tem času jo je potrebno zamenjati (naprodaj ločeno). Inhalacija se lahko izvaja praktično v kateremkoli položaju.

  Tehnologija MESH omogoča učinkovito in zelo tiho delovanje, kompaktno in lahko inovativno obliko inhalatorja ter primernost za uporabo z vsemi zdravili. Omogoča tudi delovanje v povezavi s pametnim mobilnim telefonom ali prenosno baterijo.

  5 let garancije.

  Čiščenje:

  Posodico za zdravila, ustnik in masko lahko za približno 1 uro potopite v raztopino vode in belega kisa v razmerju 1:1, da očistite in/ali odstranite ostanke ter usedline. Glavne enote ne čistite z vodo! Preprečite stik z mokrimi površinami in je ne izpostavljajte možnemu pršenju z vodo. Naprave, njenih delov ali pribora ne čistite v pomivalnem stroju. Za čiščenje naprave in pribora ne uporabljajte detergentov, kemičnih snovi ali odstranjevalcev vodnega kamna.

  Opozorila:

  Izdelka ne uporabljajte za razprševanje medicinskih raztopin/sredstev, ki vsebujejo hialuronsko kislino, ker lahko poškodujete komponento MESH. Shranjujte izven dosega otrok. Izdelka ne odvrzite v ogenj ali postavljajte v bližino plamenov ali virov toplote. Mrežice nikoli ne čistite z bombažnimi blazinicami, ščetkami ali podobnimi predmeti. Nikoli se ne dotikajte mrežice! Ne vstavljajte in pršite snovi, ki niso zdravila in medicinski izdelki, namenjeni za aerosolno razprševanje. Ko končate z uporabo, ne pozabite izklopiti izdelka. Naprava se ne izklopi samodejno, ko se zdravilo porabi. Samodejno se izklopi šele po 20 minutah neprekinjenega delovanja.

  Druge posebnostiPrenosni
  Garancija60 mesecev
  Glasnost35 dB
  Klinično testiranda
  MMAD – povprečna velikost razpršenih delcev1,51 μm
  Možnost uporabe s fiziološko raztopino in/ali zdravilomda
  Največji pretok (l/min)0,2 ml/min
  PORR – % delcev manjših od 5 mikrona metra93 %
  Posodica za fiziološko raztopino/zdravilo, velikost posodice1 posodica; kapaciteta 8 ml
  Predviden čas inhaliranja (5ml fiziološke raztopine)14 minut
  Primeren za odrasle in otrokeda
  Ustni nastavekda

  Dodatne informacije

  Oblika

  Inhalator

  Pakiranje

  1 set

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “PIC prenosni inhalator AirEasy On”

  Morda vam bo prav tako všeč…