Multi-Gyn komplet vaginalna prha in šumeče tablete

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Multi-Gyn komplet vaginalna prha in šumeče tablete

15,63 

Multi-Gyn komplet – vaginalna prha in šumeče tablete, je primeren za nego in izpiranje nožnice. Pripomore k odpravljanju in preprečevanju vaginalnih okužb in s tem povezanih težav, kot so srbenje, pekoč občutek, neprijeten vonj, izcedek, razdraženost.

Samo še 1 na zalogi

Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 486108 Kategoriji: , Oznake: , , ,

Opis

Multi-Gyn komplet – vaginalna prha in šumeče tablete, je primeren za nego in izpiranje nožnice. Pripomore k odpravljanju in preprečevanju vaginalnih okužb in s tem povezanih težav, kot so srbenje, pekoč občutek, neprijeten vonj, izcedek, razdraženost.

Multi Gyn vaginalna prha je ergonomske oblike za splošno ali intenzivno nego ter preprečevanje vaginalnih infekcij. Praktična stiskalna plastenka z gibljivim vratom in upogljivim, gladko zaokroženim aplikatorjem se lahka stisne z eno roko. Zagotavlja optimalno izpiranje, saj gladek in gibljiv nastavek brizga bočno ter naprej, s tem pa zagotavlja učinkovitost in udobje. V nožnici se ob uporabi ne ustvari pritisk, zato je izdelek popolnoma varen.

Z izpiranjem nožnice z vaginalno prho se odstranijo ostanki celičnega materiala in izločkov, ki se sicer zbirajo na in ob materničnem vratu. V primeru vaginalnih infekcij se skupaj z izločki odplaknejo tudi škodljivi mikrobi.

Šumeče tablete so primerne za pripravo raztopine za izpiranje nožnice, ki odpravlja infekcije, neprijetno srbenje, pekoč občutek, izcedek in vonj.

Izdelka vsebujeta samo naravne sestavine. Ne vsebuje dišav, živalskih sestavin, dražečih kemikalij, konzervansov ali hormonov. Varna, naravna in učinkovita uporaba.

Uporaba:

– Vaginalna prha: za učinkovito vaginalno nego zadostuje uporaba prhe 1-krat tedensko. Po potrebi lahko npr. med menstruacijo ali kadar želite preprečiti vaginalne težave, uporabite prho 3-krat tedensko oziroma vsak drugi dan. Za blažitev vaginalnih težav in za pomoč pri odpravljanju vaginalnih infekcij je priporočljivo izpiranje s prho 2-krat dnevno, vsaj 5 dni zapored.

Lahko se uporablja v različnih položajih (sede na straniščni školjki, stoje pri tuširanju, leže v kopalni kadi). Pri tem je pomembno, da tekočina po izpiranju neovirano odteče.

– Vaginalne šumeče tablete: Za izpiranje raztopite 1 šumečo tableto v 150 ml mlačne vode.Za intenzivno nego nožnico izpirajte vsaj 1-krat tedensko, v primeru nožničnih infekcij ali večjih težav pa je priporočljivo izpiranje vsaj 2-krat tedensko in najmanj 5 dni zapored.

Opozorila:

Samo za vaginalno uporabo.

Shranjujte na suhem in temnem pri sobni temperaturi do 25 °C.

Izdelek ni antimikotično zdravilo. V primeru stalnih ali ponavljajočih se težav se vselej posvetujte s svojim zdravnikom.

Pakiranje: 1 vaginalna prha + 10 šumečih tablet

Dodatne informacije

Pakiranje

1 prha in 10 šumečih tablet

Oblika

Prha, šumeča tableta

Način / Mesto uporabe

Nožnica, sluznica

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Multi-Gyn komplet vaginalna prha in šumeče tablete”

Pred oddajo mnenja se morate prijaviti ali registrirati.