Microdacyn 60 Wound Care raztopina za rane

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Microdacyn 60 Wound Care raztopina za rane

6,98 11,39 

Microdacyn 60 Wound Care raztopina za rane v pršilu je primerna za čiščenje in vlaženje akutnih ter kroničnih ran, razjed, ureznin, odrgnin in opeklin, vključno s tistimi v ustih, nosu, ušesni votlini.

  Proizvajalec:
  Vsi izdelki
  Šifra: 89496-ParentKategoriji: ,

  Opis

  Microdacyn 60 Wound Care raztopina za rane v pršilu je primerna za čiščenje in vlaženje akutnih ter kroničnih ran, razjed, ureznin, odrgnin in opeklin, vključno s tistimi v ustih, nosu, ušesni votlini. Raztopina je elektrolizirana. Vsebuje natrijev hipoklorid in hipoklorovo kislino, ki lokalno delujeta protimikrobno. Pripomore tudi k ustvarjanju vlažnega okolja rane, kar je optimalno za normalen potek telesu lastnega postopka celjenja.

  Microdacyn 60 raztopina ne draži človekove kože, oči ali žrela.

  Raztopina je sterilna, kar zagotavljajo tekočini lastni konzervansi. Raztopina je v obliki pršila, kar zagotavlja enostavno in varno uporabo, brez dotikanja rane.

  Uporaba:

  Microdacyn 60 Wound Care raztopina je že pripravljena za uporabo in je ni potrebno mešati ali redčiti. Razpršite raztopino neposredno na prizadeto območje.

  Raztopino uporabite tudi pri vsakem previjanju rane. Povoj lahko pred menjavo in za lažjo odstranitev namočite v raztopino, za največ 15 minut na dan med začetnim zdravljenjem.

  Vsebnik dobro zaprite po vsaki uporabi.

  Opozorila:

  Izdelka ne zaužijte. Samo za zunanjo uporabo. Raztopina ni vnetljiva. Shranjevati na suhem in temnem, pri sobni temperaturi do 25 °C. Izdelka ne zamrznite. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Ne uporabljajte v primeru individualne preobčutljivosti za katerokoli sestavino izdelka. Izogibajte se stiku z očmi. Brez posveta z zdravstvenim delavcem ni priporočljiva sočasna uporaba z drugimi topikalnimi raztopinami. V primeru globokih in resnih ran, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom. V primeru znakov okužbe (povečanje bolečine, krvavitev, gnojenje) ali če rana ne kaže znakov celjenja, se posvetujte z zdravstvenim delavcem. Do odprtja izdelka sta stabilnost in sterilnost zagotovljeni do izteka roka uporabnosti, ki je naveden na plastenki. Datum odprtja zabeležite na predelu »Date opened (Datum odprtja)«. Po odprtju sta stabilnost in sterilnost zagotovljeni še naslednjih 60 dni.

  Sestava:

  Elektrolizirana voda (H2O), natrijev klorid (NaCl), pomožni snovi: natrijev hipoklorit (NaOCl) in hipoklorova kislina (HOCl).

  Pakiranje: 100 ml ali 250 ml ali 500 ml

  Dodatne informacije

  Pakiranje

  100 ml, 250 ml, 500 ml

  Oblika

  Pršilo, Raztopina

  Način / Mesto uporabe

  Koža, telo

  Količina

  100 ml, 250 ml, 500 ml

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Microdacyn 60 Wound Care raztopina za rane”

  Morda vam bo prav tako všeč…