Mediblink ColdHot blazinica s kroglicami (različne velikosti)

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Mediblink ColdHot blazinica s kroglicami (različne velikosti)

7,99 19,98 

Uporaba v primeru bolečin ali utrujenih mišic, mišičnih krčev, zvinov, atritisa in oteklin ali pred/po vadbi.

  Proizvajalec:
  Vsi izdelki
  Šifra: 798997-PKategoriji: ,

  Opis

  Blazinice lahko hranite v hladilniku ali zamrzovalniku in jih grejete v vroči vodi ali v mikrovalovni pečici. Namenjene so večkratni uporabi.

  Gel je v obliki mehkih kroglic, ki se prosto premikajo znotraj blazinice, zato se blazinica zelo dobro prilagodi telesu takoj, ko jo vzamete iz zamrzovalnika. Zaradi posebnega pliša je uporaba blazinice veliko bolj udobna, hkrati pa se lahko neprekinjeno uporablja dalj časa. Ima elastičen pas s katerim jo lahko enostavno pričvrstite na roko, ramo, nogo, trebuh ali križ.

  Uporabite toplo: 
  V primeru bolečin na področju ramen, križa ali trebuha. Obkladek segrevajte 45 sekund v mikrovalovni pečici. Tam ga pustite še 20 sekund, preden ga položite na kožo. Obkladek 2 minuti preizkušajte na telesu. Če želite toplejši obkladek, ga v mikrovalovni pečici segrevajte v korakih po 5 sekund, dokler ne dosežete optimalne temperature.

  Uporabite hladno: 
  Za takojšnje olajšanje v primeru bolečih mišic, zvinov, artritisa in oteklin. Blazinica je primerna tudi za uporabo pred in po vadbi. Obkladek položite v hladilnik ali zamrzovalnik in ga tam pustite vsaj 2 uri. Obkladek položite na prizadeto območje za največ 20 minut. Preden obkladek ponovno uporabite, počakajte vsaj 20 minut. V kolikor ga obrnete na plišasto stran, ga lahko brez prekinitve uporabljate dalj časa. Pliš omogoča večje udobje pri uporabi izdelka in ublaži pretirano toploto ali mraz. Ko izdelka ne uporabljate, ga lahko hranite v zamrzovalniku.

  Dimenzije:
  S: 10 x 10 cm
  M: 12 x 29 cm
  L: 20 x 30 cm

  Pakiranje: 1 blazinica

  Dodatne informacije

  Način / Mesto uporabe

  Telo, koža

  Oblika

  Blazinica

  Pakiranje

  L (20 x 30 cm), M (12 x 29 cm), S (10 x 10 cm)

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Mediblink ColdHot blazinica s kroglicami (različne velikosti)”

  Morda vam bo prav tako všeč…