Lactogyn vaginalne globule, 10 globul

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Lactogyn vaginalne globule, 10 globul

11,90 

Lactogyn vaginalne globule so medicinski pripomoček, ki pomaga ohranjati naravno obrambno sposobnost nožnice in pospešuje obnovo normalne vaginalne flore. Vsebuje natrijevo sol hialuronske kisline in mlečno kislino, ki pomagata omiliti simptome, ki se pojavijo zaradi neuravnotežene vlažnosti in/ali pH vrednosti nožnice.

  Na zalogi

  Proizvajalec:
  Vsi izdelki
  Šifra: 632455Kategoriji: , Oznaki: ,

  Opis

  Lactogyn vaginalne globule so medicinski pripomoček, ki pomaga ohranjati naravno obrambno sposobnost nožnice in pospešuje obnovo normalne vaginalne flore. Vsebuje natrijevo sol hialuronske kisline in mlečno kislino, ki pomagata omiliti simptome, ki se pojavijo zaradi neuravnotežene vlažnosti in/ali pH vrednosti nožnice.
  Hialuronska kislina v obliki natrijeve soli v odmerku 10 mg/globulo s svojim vlažilnim in mazalnim učinkom pripomore k zmanjšanju suhosti nožnice in tako prispeva k obnavljanju naravnega in udobnega vaginalnega okolja.

  Mlečna kislina, ki je običajno prisotna v nožnici, omogoča takojšen popravek pH vrednosti in omogoča naravno obnovo občutljivega vulvo-vaginalnega ekosistema.

  Polikarbofil lahko v interakciji z vaginalno sluzjo nenehno sprošča ione H+, kar prispeva k znižanju pH vrednosti vaginalnega okolja.

  Namen uporabe:

  LACTOGYN globule se uporabljajo za preprečevanje in zdravljenje suhosti nožnice z netipičnimi lastnostmi, kot tudi v primeru atrofičnega vaginitisa.

  Uporabljajo se lahko tudi v primeru draženja nožnice, prisotnosti srbečega in pekočega občutka v nožnici ter pri boleznih nožnice, ki so lahko infekcijskega ali vnetnega izvora. Indicirane so za uporabo pri ženskah v rodni dobi, menopavzi in tudi v perimenopavzi. Izdelek se lahko uporablja skupaj s kondomi.

  Uporaba:

  V nožnico vstavite eno globulo na dan, najbolje zvečer pred spanjem, v obdobju 5-7 dni po koncu menstruacije ali v skladu z nasvetom zdravnika.

  Navodila za uporabo:
  1) Preden vstavite globulo v nožnico, intimni predel skrbno umijte (po možnosti umijte tako notranji kot tudi zunanji del nožnice);
  2) Pred odpiranjem pretisnega omota skrbno umijte roke in nato iz pretisnega omota vzemite eno globulo;
  3) Nežno vstavite globulo globoko v nožnico, najbolje v ležečem položaju, da se izognete nenamernemu izpadu globule iz nožnice.

  Opozorila:

  Shranjujte nedosegljivo otrokom. Ne pogoltnite. Ne uporabljajte, če je bila ovojnina predhodno odprta ali če je poškodovana. Izdelka ne uporabljajte po datumu izteka roka uporabnosti. Rok uporabnosti se nanaša na neodprt in ustrezno shranjen izdelek. Izdelka ne uporabljajte v primeru sprememb in ran na nožnici. V primeru uporabe sočasno z drugim zdravljenjem, bodisi z zdravili ali z medicinskimi pripomočki, se posvetujte z zdravnikom. Izdelka ne uporabljajte med menstruacijo. Ne prekoračite priporočenega odmerka brez posveta z zdravnikom. Uporaba, še posebej, če je dolgotrajna, lahko privede do občutljivosti. V tem primeru prekinite uporabo in se posvetujte z zdravnikom o ustreznem zdravljenju. Pomembno je, da zdravnika ali farmacevta obvestite o kakršnih koli neželenih učinkih, ki niso navedeni v navodilu za uporabo. Izdelka ne uporabljajte več kot 30 zaporednih dni.

  Shranjevanje:

  Ovojnino shranjujte dobro zaprto na suhem mestu, med 5 °C in 25 °C, zaščiteno pred svetlobo in viri toplote.

  Pakiranje: 10 vaginalnih globul

  Dodatne informacije

  Način / Mesto uporabe

  Nožnica, sluznica

  Oblika

  Globula

  Pakiranje

  10 globul

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Lactogyn vaginalne globule, 10 globul”

  Morda vam bo prav tako všeč…