Hansaplast bandaža za koleno, 1 kom

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Hansaplast bandaža za koleno, 1 kom

18,87 

Hansaplast bandaža za koleno je elastični povoj, ki nudi oporo negibljivim, šibkim ali poškodovanim kolenskih sklepom ter preprečuje nastanek novih poškodb. Izdelana je iz koži prijaznega materiala, ki vzdržuje toploto in varuje.

  Na zalogi

  Proizvajalec:
  Vsi izdelki
  Šifra: 545726Kategoriji: , Oznaki: ,

  Opis

  Hansaplast bandaža za koleno je elastični povoj, ki nudi oporo negibljivim, šibkim ali poškodovanim kolenskih sklepom ter preprečuje nastanek novih poškodb. Izdelana je iz koži prijaznega materiala (neopren), ki vzdržuje toploto in varuje.

  Sprijemalna blazinica omogoča individualen nanos kompresije. Po uporabi se enostavno opere.

  Univerzalna velikost. Primerna za levo in desno koleno.

  Uporaba:

  Bandažo namestite tako, da je gladka stran materiala obrnjena navznoter. Okrogla odprtina mora biti spredaj, saj je namenjena za pogačico. Najprej pritrdite zunanji bandažni trak pod kolenom. En bandažni trak je nameščen tudi na zunanji strani sklepa, dva na notranji strani.

  Hansaplast bandaža za koleno je zasnovana tako, da nudi oporo negibljivim, šibkim ali poškodovanim kolenom. Njena anatomska oblika zagotavlja optimalno prileganje in zaščito sklepa:

  • Za levo in desno koleno
  • Zračen, dvojno raztegljiv in močan material omogoča udobje
  • Udoben vložek zmanjšuje gubanje za kolenom
  • Diskretno prileganje pod obleko

  Pakiranje: Hansaplast bandaža za koleno, 1 bandaža

  – Kako naj ravnam v primeru resne poškodbe?

  Resne poškodbe, kot so poškodbe glave, vratu ali trebuha, mora oskrbeti strokovnjak, zato je običajno prva naloga, da pokličete reševalce. Za varno nudenje pomoči pri poškodbah, ki ogrožajo življenje, je potrebno ustrezno znanje prve pomoči ali zdravniška usposobljenost.

  – Katere so najpogostejše športne poškodbe?

  Obstaja pet pogostih športnih poškodb:

  1. Nategnjene in natrgane mišice
  Do nategnjene ali natrgane mišice ali kite pride, če mišico preveč raztezate ali preobremenite. To lahko povzroči, da mišica oteče ali vlakna počijo kot pri pretrgani kiti v podkolenskem zgibu. To je lahko boleče in otežuje premikanje ali hojo. Nategnjena mišica ali kita običajno potrebuje en do šest tednov, da se zaceli.

  2. Udarnine
  Neposreden udarec v mišično tkivo lahko povzroči podplutbe ali odprte poškodbe, npr. hematom v kvadricepsu.

  3. Tendonitis (vnetje kite)
  Do vnetja kite lahko pride zaradi prekomerne obremenitve, ki je pogosto posledica slabe opreme ali pripravljenosti, na primer teniški komolec.

  4. Izpah
  Do izpaha pride, ko je poškodovan sklep in ena ali več kosti skoči iz svojega običajnega položaja, na primer izpah prsta ali rame.

  5. Zvin
  To je poškodba vezi, ki jo povzroči nenadno in preveliko raztezanje, na primer pri zvinu gležnja. Lahko je boleč in otežuje premikanje ali hojo.

  Ostale izdelke Hansaplast si lahko ogledate tukaj.

  Dodatne informacije

  Pakiranje

  1 kom

  Oblika

  Pripomoček

  Način / Mesto uporabe

  Koleno

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Hansaplast bandaža za koleno, 1 kom”

  Morda vam bo prav tako všeč…