Ice Power Plus MSM v gelu

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Ice Power Plus MSM v gelu

11,02 15,78 

Ice Power Plus MSM je gel, ki hitro in učinkovito lajša bolečine, blaži vnetja in otekanje ter tako sprošča mišično napetost, ki jo povzročajo dolgotrajne bolečine.

  Proizvajalec:
  Vsi izdelki
  Šifra: 259997-PKategoriji: ,

  Opis

  Ice Power Plus je gel, ki hitro in učinkovito lajša bolečine, blaži vnetja in otekanje ter tako sprošča mišično napetost, ki jo povzročajo dolgotrajne bolečine. Hladilni gel je primeren za vse vrste bolečin v mišicah po poškodbi, bolečine v vratu in ramenih, glavobolu zaradi napetosti v mišicah, bolečine v križu zaradi napetosti v mišicah, bolečine pri otrocih zaradi rasti, bolečine v živcih in okrevanje po telesnem naporu.

  Poleg glavnih učinkovin etanola in mentola, ki znižata temperaturo kože za približno 5 do 7°C, gel vsebuje tudi obliko žvepla MSM (metil-sulfonil-metan). MSM pomaga hladilnemu gelu pri lajšanju vnetja in pri okrevanju po poškodbi mišic ter tako poveča učinek samega gela.

  Uporaba:
  Gel nanesite na obolelo mesto, lahko tudi večkrat dnevno. Gel deluje najmanj 3 ure. Ko se vnetje ustavi in ko končate s hladno terapijo, nadaljujte z grelnim gelom Ice Power.

  Opozorila:
  Samo za zunanjo uporabo. Če pride izdelek v stik z očmi, takoj sperite z veliko tekoče hladne vode. Ni primerno za uporabo na odprtih ranah in sluznici. Shranjujte nedosegljivo otrokom!

  Sestava (INCI):
  Aqua, MSM, menthol, eucalyptus globulus oil, glycerin, ethanol, carbomer crosspolymer, triethanolamine, cl food blue 5.

  Pakiranje: 100 ml ali 200 ml

  Dodatne informacije

  Pakiranje

  100 ml, 200 ml

  Oblika

  Gel

  Način / Mesto uporabe

  Telo, koža

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Ice Power Plus MSM v gelu”

  Morda vam bo prav tako všeč…