Gynolact vaginalne tablete, 8 tablet

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Gynolact vaginalne tablete, 8 tablet

8,04 

Gynolact vaginalne tablete vsebujejo mlečnokislinske bakterije in so namenjene vzdrževanju in obnavljanju bakterijske flore v nožnici. Mlečnokislinske bakterije namreč v zdravem okolju prevladujejo na vaginalni sluznici in vzdržujejo kislo okolje ter preprečujejo razraščanje drugih bakterij in glivic.

Na zalogi

Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 754072 Kategoriji: ,

Opis

Gynolact vaginalne tablete vsebujejo mlečnokislinske bakterije in so namenjene vzdrževanju in obnavljanju bakterijske flore v nožnici. Mlečnokislinske bakterije namreč v zdravem okolju prevladujejo na vaginalni sluznici in vzdržujejo kislo okolje ter preprečujejo razraščanje drugih bakterij in glivic. Najpogostejša oblika porušenega bakterijskega ravnovesja je bakterijska vaginoza, ki jo prepoznamo po obilni količini mlečnega, sivkastega nožničnega izcedka z neprijetnim vonjem ter po srbenju in pekočem občutku.

Priporočena uporaba: pri ženskah med 18. in 50. letom starosti, ki se zdravijo z antibiotiki, uporabljajo maternične vložke, zaradi menstruacije, nosečnosti, spolni odnosi, menopavza, pretirana intimna higiena, uporaba tamponov….

Ena vaginalna tableta vsebuje 2 milijardi naravnih živih mlečnokislinskih bakterij (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus). Majhne vaignalete se hitro raztopijo, ne kapljajo ali puščajo madežev na perilu.

Izdelek je primeren za vse ženske vseh starosti. Lahko se uporablja med nosečnostjo in dojenjem,ob priporočilu zdravnika. Ne vsebuje barvil in nima vonja.

Uporaba:

Priporočena uporaba:

– v primeru bakterijske vaginoze ( pri neobičajnem izcedku neprijetnega vonja) 1 vaginalna tavleta, skupno 7 dni.

– v primeru preprečevanja bakterijske vaginoze 1 vaginalna tableta, 2-3 dni.

– v primeru glivične okužbe 1 vaginalno tableto, 3 dni.

– Primerna uporaba ob antibiotični terapiji ter še vsaj 3 dni po končani terapiji.

Vaginalno tableto vstavite globoko v nožnico, najbolje zvečer pred spanjem. Poskrbite za dobro higieno rok.

Zdravljenje z Gynolactom lahko po potrebi ponovite.

Pakiranje: 8 tablet

Dodatne informacije

Pakiranje

8 tablet

Oblika

Tableta

Način / Mesto uporabe

Nožnica

Morda vam bo prav tako všeč…