Ecocid S prašek

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Ecocid S prašek

1,57 23,71 

Ecocid S prašek je vodotopni prašek za pripravo raztopine za razkuževanje. Vsestransko visokoaktivno razkužilo se uporablja za varno in učinkovito zaščito vsakega doma.

 

Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 555777-PKategorija: Oznaka:

Opis

Ecocid S prašek je vodotopni prašek za pripravo raztopine za razkuževanje. Vsestransko visokoaktivno razkužilo se uporablja za varno in učinkovito zaščito vsakega doma. Deluje baktericidno, virucidno in fungicidno, zato je učinkovit napram vsem najpomembnejšim povzročiteljem bolezni.

Ecocid S je zmes kalijevega peroksimonosulfata, površinsko aktivnih snovi, organskih kislin in anorganskega pufrskega sistema. Učinkovito deluje na ovojnico, jedrne proteine, glikoproteine, proteine in karbohidrate nukleinskih kislin mikroorganizmov.

Ecocid S prašek je učinkovit že ob enem nanosu in zaustavi raztros škodljivih mikroorganizmov.

Ne deluje korozivno, zato se ga lahko uporablja na vseh vrstah površin (kopalnice, stranišče, kljuke, armature, oprema, steklovina, posoda, tkanina, obutev,…), tudi talnih oblogah in preprogah.

Uporaba:

Delovno raztopino praška Ecocid S uporabljamo v obliki pršila, megle ali kopeli.

Za splošno razkuževanje predhodno očiščenih površin in opreme pripravimo 1% raztopino praška Ecocid S. Vsebino 50 g vrečke raztopimo v 5 l vode. Za pripravo je priporočena uporaba mlačne vode, v kateri se pripravek hitreje raztaplja.

Natančno tabelo o razredčitvah in načinu uporabe glede na namen uporabe najdete v priloženem Navodilu za uporabo.

Med uporabo pripravka je priporočljivo nositi zaščitno obleko in obutev, gumijaste rokavice ter zaščitna očala ali ščitnik za obraz.

Pripomočke, uporabljene v postopku razkuževanja (razpršilci, škropilnice, zamegljevalci) po uporabi izperemo s čisto vodo.

Opozorila:

Če zaradi vdihavanja pride do draženja dihal, prizadeto osebo premestimo na sveži zrak. Ob pojavu simptomov kašljanja, dušenja in sopenja, ki poškodovanca dodatno vznemirijo, ali če simptomi hitro ne ponehajo, poiščemo zdravniško pomoč.

Ob naključnem stiku lahko draži kožo. S prizadetega mesta odstranimo onesnaženo obleko in kožo izperemo z obilo vode. Če draženje po izpiranju ne preneha, poiščemo zdravniško pomoč.

Ob stiku z očmi lahko povzroči poškodbe. Oči temeljito izperemo z obilo vode ali fiziološko raztopino za izpiranje oči z odprtimi vekami najmanj 15 minut in poiščemo zdravniško pomoč.

Ob naključnem zaužitju lahko pride do poškodbe prebavil. Ne izzivamo refleksa bruhanja. Usta izpiramo z obilo vode. Če je poškodovanec pri zavesti, naj popije veliko vode. Takoj poiščemo zdravniško pomoč.

Pripravek hranimo v tesno zaprti originalni ovojnini, zaščiteno pred vlago, ločeno od vnetljivih snovi, pri temperaturi do 30°C in nedosegljivo otrokom.

Priporočamo, da odprto vrečko Ecocida S v celoti porabite.

Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite etiketo in podatke o izdelku.

Sestava:

Kalijev peroksimonosulfat (aktivna učinkovina), organske kisline, anorganski pufrski sistem, površinsko aktivne snovi.

Pakiranje: 50 g ali 1000 g

Dodatne informacije

Pakiranje

1000 g, 50 g

Oblika

Prašek

Način / Mesto uporabe

Delovna površina, prostori

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ecocid S prašek”