Diafit aspirator nosni elektronski, 1 aspirator

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Diafit aspirator nosni elektronski, 1 aspirator

42,70 

Aspirator enostavno, hitro ter neboleče prazni zamašeni otroški nosek, preprečuje vnetje srednjega ušesa in pospeši zdravljenje vnetja dihalnih poti. Aspirator je vodoodporen in antibakterijski.

  Samo še 1 na zalogi

  Proizvajalec:
  Vsi izdelki
  Šifra: 493260Kategorije: , , Oznake: , ,

  Opis

  Zamašen nosek predstavlja še poseben problem pri novorojenčkih in dojenih otrocih. Ti zaradi oteženega dihanja ne morejo sesati, kar posledično pomeni premajhno pridobivanje na teži. Uporaba ročnega aspiratorja (pumpice) je pogosto težavna, saj je pregroba in tako za majhnega otroka precej stresna. Ker je mnogokrat premočna, prihaja do krvavitev v nosni votlini zaradi pokanja kapilaric.

  Praznjenje nosne votline je pomembno zaradi preprečevanja širitve okužbe v žrelo in zgornje dihalne poti. Ker je pri otroku povezava med nosno votlino in srednjim ušesom, ki ji pravimo ušesna troblja ali Evstahijeva cev, precej kratka in široka ter leži bolj vodoravno kot pri odrasli osebi, se lahko sleherna infekcija nosu ali nahod hitro razširi tudi navzgor v uho.

  Vnetje srednjega ušesa lahko preprečimo ali vsaj bistveno zmanjšamo s sprotnim zdravljenjem nahoda. Staršem zdravniki prav tako svetujejo, naj otroku temeljito očistijo nos, saj se je vnetje tukaj začelo in se bo s čistim noskom tudi najhitreje končalo.

  Elektronski aspirator deluje z ustvarjanjem nizkega podtlaka, zato se težave s pokanjem kapilaric ne bodo pojavile. Enostavno, hitro ter neboleče prazni zamašeni otroški nosek, preprečuje vnetje srednjega ušesa in pospeši zdravljenje vnetja dihalnih poti. Aspirator je vodoodporen in antibakterijski.

  Pakiranje: 1 aspirator

  Dodatne informacije

  Pakiranje

  1 aspirator

  Oblika

  Pripomoček

  Način / Mesto uporabe

  Nos

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Diafit aspirator nosni elektronski, 1 aspirator”

  Morda vam bo prav tako všeč…