Damia Vražji krempelj masažna krema, 300 ml

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Damia Vražji krempelj masažna krema, 300 ml

30,42 

Vražji krempelj pomaga pri lajšanju težav in izboljšanje gibljivosti pri ljudeh z občutkom okorelosti.

Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 221735 Kategoriji: ,

Opis

Raziskave so pokazale, da rastlina vražji krempelj pomaga pri lajšanju težav in izboljšanje gibljivosti pri ljudeh z občutkom okorelosti. Ta učinek je posledica vsebnosti herpagozida (zato je priporočljivo da izdelek vsebuje vsaj 2 odstotka te učinkovine) in fitosterolov, ki blažijo razdraženost kože. Masažna krema Vražji krempelj priporočamo pri lajšanju tegob kot so okorelost. Glukozamin pripomore pri obnovi, prepreči nadaljnje slabšanje tegob in proces morda celo obrne. Šentjanževka pa lajša razdraženost kože.

Uporaba:
Masažna krema deluje terapevtsko. Priporočamo uporaba pri že nastalih težavah, dvakrat do trikrat dnevno. Kot preventivni ukrep pri športnikih, rekreativcih in tudi preostali, predvsem starejši populaciji pa enkrat dnevno. Kremo nanesemo v tankem sloju na kožo v predelih sklepov in jo z masažo vtiramo. Masažni gel nam daje občutek lahkote in sproščenosti.

Opozorila:
Samo za zunanjo uporabo. Pazimo, da gel ne pride v stik z očmi, možna je osebna preobčutljivost na eterična olja. V takšnih primerih prenehamo z uporabo. Odsvetuje se uporaba v času nosečnicam ali dojenja in pri otrocih mlajših od 6 let.

Sestava (INCI):
AQUA ALCOHOL DENAT. HARPAGOPHYTUM PROCUMBENS ROOT  EXTRACT, SYMPHYTUM OFFICINALE ROOT EXTRACT, HYPERICUM PERFFORATUM   EXSTRACT , ISOPROPYL MIRYSTATE ,GLYCERIN, MENTHOL, ARACHIS HYPOGEA OIL,   BRASSICA NAPUS OIL, EUCALYPTUS GLOBULUS OIL   LAVANDULA OFFINALIS OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS OIL, THYMUS VULGARIS OIL,   CARBOMER UREA, CREMOPHOR, GLUCOSAMINE SULFATE, CINNAMOMUM CASSIA   OIL, TRIETHANOLAMINE GAULTHERIA PROCUMBENS OIL, LIMONENE, LINALOOL,   EUGENOL

Pakiranje: 300 ml

Dodatne informacije

Način / Mesto uporabe

Koža, telo

Oblika

Krema

Pakiranje

300 ml

Morda vam bo prav tako všeč…