Baby Check mini test nosečnosti, 2 testa

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Baby Check mini test nosečnosti, 2 testa

3,03 

Baby Check mini je test nosečnosti, ki omogoča hitro in več kot 99% zanesljivo preverjanje nosečnosti in temelji na osnovi merjenja koncentracije hormona hCG v urinu.

Na zalogi

Opis

Test nosečnosti Baby Check mini deluje na principu kvalitativne analize merjenja koncentracije humanega horionskega gonadotropnega hormona (hCH) v urinu, ki je ključni pri ugotavljanju nosečnosti. Omogoča hitro in natančno meritev (več kot 99% zanesljiv), saj lahko v razponu samo 3-5 minut izmeri koncentracijo hormona hCG v višini 10mIU/mL.

Navodila za uporabo:

1. Urin zberite v čisto posodo brez dodatkov.

2. Test za ugotavljanje nosečnosti Baby Check mini vzemite iz ovojnine. Zraven je priložena vrečka s sušilnim sredstvom, ki jo odvrzite v koš za smeti.

3. Testni trak pomočite navpično v urin vse do označenega rdečega kvadratka (urin ne sme segati čez rdeči kvadratek). Tako pomočen trak držite v urinu vsaj 5 sekund.

4. Baby Check mini testni trak odložite na suho in trdno podlago ter počakajte 3-5 minut. Nato lahko preverite rezultat. V primeru, da pustite testni trak na suhem več kot 10 minut, test ni več zanesljiv.

Navodila za razumevanje rezultatov testiranja:

– NEGATIVEN: ko na testnem traku razberete samo 1 rožnato črto. V tem primeru v vašem urinu ni prisotnega hormona hCG in niste noseči. V kolikor bo vaša menstruacija v naslednjih 7 dneh še vedno izostajala, ponovite test nosečnosti z novim Baby Check mini testnim trakom. Če bo test ponovno negativen, je priporočljiv posvet z zdravnikom glede izostanka menstruacije.

– POZITIVEN: ko na testnem traku razberete 2 rožnati črti. V tem primeru je v vašem urinu prisoten hormon hCG in ste noseči. Priporočljiv je posvet pri zdravniku glede nosečnosti.

– NEVELJAVEN: ko na testnem traku po preteku 5 minut ne razberete nobene rožnate črte. Razlog za to je nepravilna uporaba in morebiten pretečen rok uporabnosti. Priporočljiva je ponovitev testa z novim Baby Check mini testnim trakom in svežim urinom.

Pakiranje: 2 testa nosečnosti

Dodatne informacije

Pakiranje

2 kom

Oblika

Pripomoček

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Baby Check mini test nosečnosti, 2 testa”

Morda vam bo prav tako všeč…

X
X