VBO Premium zobna ščetka za otroke modra barva

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
VBO Premium zobna ščetka za otroke modra barva

9,90 70,80 

Zobna ščetka, ki resnično očisti zobe vašim najmlajšim. Premium zobna ščetka VBO za otroke je prva zobna ščetka s ščetinami iz črnega kremena na svetu.
  Proizvajalec:
  Vsi izdelki
  Šifra: Ni na voljoKategorije: , , Oznaka:

  Opis

  Dr. Vesna Kaloh, svetovno priznana specialistka za ravnanje zob z nevidnim zobnim aparatom Invisalign, je v sodelovanju z dentalno univerzo Kanagawa na Japonskem edinstveno zobno ščetko za otroke.

  Osnovno vodilo razvoja je bilo ustvariti najbolj učinkovito zobno ščetko, ki očisti vse površine zoba tudi pri najmlajših. Premium zobna ščetka VBO za otroke to zmore, saj ima otroškim ustom prilagojeno obliko in velikost glave, da doseže tudi nepravilno postavljene in delno izrasle zobe. Ročaj ščetke je prilagojen otrokom in izdelan na način, da ga lažje držijo v rokah. Ob tem pa so stranske ščetine na vrhovih zožane in podaljšane, da sežejo tudi v medzobne prostore in pod rob dlesni ter s tem očistijo tudi težje dostopna mesta. Površine ščetin so zaradi impregniranega črnega kremena hrapave (na mikroskopski ravni), zato bolj učinkovito odnašajo obloge kot klasične gladke ščetine. Zraven tega pa črni kremen ob ščetkanju sprošča negativne ione, kar zmanjša hitrost nastajanja novih zobnih oblog. Črni kremen je ruda, ki se nahaja le na otoku Hokaido na Japonskem.

  Pri razvoju Premium zobne ščetke VBO za otroke, pa je dr. Kalohovi pomagal prav poseben zmajček z imenom Kamigon. Kamigon živi v mestecu Kaminokuni na najbolj severnem Japonskem otoku Hokaido. Prav v tem mestecu se nahaja črni kremen, ki je impregniran v ščetinah Premium zobne ščetke VBO. Črnega kremena v Kaminokuniju ni na pretek, a vendar je Kamigon samo za vaše najmlajše namočil vanj nekaj ščetk, da jih bodo lahko uporabljali le najbolj pridni otroci. To pomeni, da bodo imeli najbolj čiste zobe.

  • Zobna ščetka, ki resnično očisti zobe vašim najmlajšim.
  • Premium zobna ščetka VBO za otroke je prva zobna ščetka s ščetinami iz črnega kremena na svetu.
  • Po ščetkanju s Premium zobno ščetko VBO bodo vaši zobje bolj gladki, občutek čistih zob in ust pa bistveno daljši kot pri uporabi klasičnih zobnih ščetk.
  • Premium zobna ščetka VBO za otroke je primerna za uporabo v mlečnem in menjalnem zobovju, torej dokler ne izpade zadnji mlečni zob.

  Pakiranje: 1 ščetka, 3 ščetke, 6 ščetk in 12 ščetk

  Dodatne informacije

  Način / Mesto uporabe

  Usta, zobje, dlesni

  Oblika

  Zobna ščetka

  Pakiranje

  1 ščetka, 12 ščetk, 3 ščetke, 6 ščetk

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “VBO Premium zobna ščetka za otroke modra barva”

  Morda vam bo prav tako všeč…