PIC pooperativni obliž SiSilicon 10 x 15 cm, 5 obližev

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
PIC pooperativni obliž SiSilicon 10 x 15 cm, 5 obližev

8,98 

PIC silikonski obliž iz izjemno nežnega netkanega materiala s silikonsko tehnologijo. Omogoča preprosto, neboleče odstranjevanje, hkrati pa zagotavlja dober oprijem. Mogoče ga je premakniti. Primeren tudi za najbolj občutljivo kožo.

  Proizvajalec:
  Vsi izdelki
  Šifra: 763100Kategorije: , , Oznaka:

  Opis

  PIC silikonski obliž iz izjemno nežnega netkanega materiala s silikonsko tehnologijo. Omogoča preprosto, neboleče odstranjevanje, hkrati pa zagotavlja dober oprijem. Mogoče ga je premakniti. Primeren tudi za najbolj občutljivo kožo.

  Je neinvaziven do kože (posebna tehnologija – silikon – zmanjšuje pojav rdečice in razdražljivosti), ne sprime se z rano (zahvaljujoč posebni nelepljivi mreži) in je vpojen (blazinica obliža vpija izločke rane). Ne vsebuje lateksa.

  V pakiranju je 5 silikonskih obližev dimenzije 10 x 15 cm.

  Preko celega dne varujejo tudi najbolj občutljivo kožo. Omogočajo praktično popolnoma neboleče odstranjevanje. So odgovor za skrb za rane pri otrocih, starejših in posameznikih z zelo občutljivo kožo. Silikonska plast se popolnoma prilagodi delikatni površini kože. Ob odstranjevanju obliža se celice povrhnjice ne odluščijo, zaradi česar ni čutiti bolečine.

  Opozorila:

  Očistite in razkužite rano. Prepričajte se, da je lepilni del v stiku s čisto, suho in nepoškodovano kožo. Hranite v suhem v in hladnem prostoru. Za enkratno uporabo (obliž sme uporabljati samo en bolnik). Vnovična uporaba je prepovedana: lahko povzroči okužbe in je neučinkovita.

  Pakiranje: 5 obližev

  Dodatne informacije

  Način / Mesto uporabe

  Koža, telo

  Oblika

  Obliž

  Pakiranje

  5 obližev

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “PIC pooperativni obliž SiSilicon 10 x 15 cm, 5 obližev”

  Morda vam bo prav tako všeč…