Laxemon vrečke z okusom limete, 14 vrečk

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Laxemon vrečke z okusom limete, 14 vrečk

14,72 

Učinkovita rešitev za urejeno prebavo. Praktična in enostavna oblika. Izdelek lahko neposredno vsujete v usta. NE povzroča odvisnosti od odvajal. Primeren za občasno in vsakodnevno uporabo. Prebiotično delovanje.

Izdelek je prehransko dopolnilo. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 710500 Kategoriji: , Oznaki: ,

Opis

Prehransko dopolnilo Laxemon z okusom limete, s sladilom, vsebuje laktulozo, ki prispeva k hitrejšemu prehajanju črevesne vsebine. Navedeni učinek se doseže z odmerkom 10 gramov (2 vrečki) laktuloze naenkrat. Laktulozo v debelem črevesu prisotne bakterije razgradijo v organske kisline, ki vežejo veliko vode. Tako naredijo črevesno vsebino mehkejšo, kar olajša prehod blata. Povečana količina črevesne vsebine poveča tlak v črevesju, kar je telesu znak za sproženje krčenja debelega črevesa – odvajanje. Ob tem laktuloza deluje tudi prebiotično, saj predstavlja vir hrane za črevesne bakterije in tako ugodno deluje na ravnovesje črevesne mikrobiote.

Uporaba:

Odmerek Laxemona lahko neposredno vsujete v usta ali vmešate v 2-3 dL tekočine, ki je lahko čaj, voda ali sok. Dobro premešajte in popijte. Izdelek je prijetno sladek, z okusom limete.

Laxemon uporabljajte, če imate težave z zaprtjem, počasno prebavo in pri stanjih kjer je zaželeno redno odvajanje mehkejšega blata, na primer pri hemeroidih. Izdelek lahko uporabljate tako pri občasnih težavah z iztrebljanjem, kot tudi vsakodnevno za vzdrževanje normalne prebave*.

Odrasli in mladostniki starejši od 14 let

V prvih 2-3 dneh jemljite 2-4 vrečke (10-20 g) Laxemon-a dnevno, v nadaljevanju lahko odmerek zmanjšate na 2 vrečki dnevno. Če je delovanje izdelka premočno odmerek znižate toliko, da dosežete želeni učinek.

Običajno učinek nastopi po nekaj urah. Če boste Laxemon zaužili zvečer lahko učinek pričakujete zjutraj. Včasih lahko od zaužitja do normalnega odvajanja blata mine 24-48 ur. Pri običajnem odmerjanju bo odvajanje blata normalno. V prvih dneh jemanja se lahko pojavi napihnjenost, ki pa se po nekaj dneh jemanja ne pojavlja več. Pri prekomernem odmerjanju se lahko pojavi driska in napenjanje, ki po zmanjšanju odmerka mine.

Odmerjanje in uporaba prehranskega dopolnila Laxemon pri otrocih

Izdelek je varen za uporabo tudi pri otrocih. Priporočamo, da izdelek pri otrocih uporabite po posvetu z zdravnikom ali farmacevtom.
Pri otrocih starih 1 do 6 let: V prvih 2-3 dneh 1/2 – 1 vrečko (2,5 – 5 g), v nadaljevanju pa 1/2 vrečke (2,5 g).
Pri otrocih starih 6 do 14 let: V prvih 2-3 dneh 2 vrečki (10 g), v nadaljevanju pa 1 vrečko (5 g). Če je delovanje izdelka premočno odmerek znižate toliko, da dosežete želeni učinek.

*V kolikor imate redne težave z zaprtjem in počasno prebavo poskušajte težave odpraviti z zadostnim vnosom tekočin, redno telesno aktivnostjo in zadostnim vnosom prehranske vlaknine. Pri doseganju vnosa prehranske vlaknine si lahko pomagate tudi z izdelki Otrobi Enemon. Izdelek Laxemon lahko varno uporabljate neomejeno dolgo časa in tudi skupaj z Otrobi Enemon.

Vsebnost:

HRANILNE SNOVI 2 VREČKI % PDV*
Laktuloza 10 g

Lahko vsebuje sledove soje, mleka, glutena (oves, pšenica), sezama in oreščkov.

Pakiranje: 14 vrečk

Dodatne informacije

Način / Mesto uporabe

Ustna votlina

Oblika

Vrečka

Pakiranje

14 vrečk

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Laxemon vrečke z okusom limete, 14 vrečk”

Pred oddajo mnenja se morate prijaviti ali registrirati.

Morda vam bo prav tako všeč…