Herbamare darilni paket 2021

Dodajte še za 40,05  izdelkov za brezplačno dostavo!
Herbamare darilni paket 2021

5,15 

Herbamare darilni paket vsebuje Herbamare Original zeliščna sol (125 g), Herbamare Pikant zeliščna morska sol (125 g) in mazilo za ustnice.

Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 754483 Kategoriji: , Oznaki: ,

Opis

Herbamare darilni paket vsebuje Herbamare Original zeliščna sol (125 g), Herbamare Pikant zeliščna morska sol (125 g) in mazilo za ustnice.

 Herbamare Original zeliščna sol (125 g)

Herbamare Original zeliščno morsko sol z zelišči in zelenjavo uporabljamo kot nadomestek soli, pri pripravi solatnih prelivov, zelenjavnih, žitnih in krompirjevih jedi pa tudi juh, jajc ter raznih namazov.

Skrivnost svežega okusa zeliščne soli Herbamare Original je v posebnem postopku izdelave – maceraciji. Soli so zelišča in zelenjava dodane takoj na začetku, še sveže in ne posušene – to je pomembna posebnost, ki vpliva na intenzivnost okusa. Po zorenju v posebnih sodih, ki traja od 4 do 12 mesecev, posamezno sol v vakuumu posušimo in šele na koncu zmešamo vseh 12 vrst zeliščnih soli v eno in edinstveno kombinacijo – A.Vogel Herbamare.

Zaradi prijetnega in naravnega okusa manj solimo, jedi pa so bolj okusne. Soli je dodana tudi morska alga kelp, ki je naravni vir joda.Vsa zelišča in zelenjava, ki jih zeliščna sol vsebuje, so biološko pridelane.

UPORABA:

Herbamare Original se lahko uporablja namesto soli pri pripravi solatnih prelivov, zelenjavnih, žitnih in krompirjevih jedi pa tudi juh, jajc ter raznih namazov.

Zeliščna sol Herbamare Original ni primerna za ljudi, ki ne smejo uživati natrija. V tem primeru je primernejša uporaba soli Herbamare Diet.

SESTAVA:

Zeliščna sol Herbamare Original vsebuje 94 % morske soli in 6 % zelišč ter zelenjave (zelena, por, kreša, česen, čebula, drobnjak, peteršilj, luštrek, bazilika, majaron, rožmarin, timijan ter morska alga Kelp). Vse sestavine (razen morske alge kelp) so biološko pridelane.

Herbamare Pikant zeliščna morska sol (125 g)

Herbamare Spicy Pikant je mešanica morske soli, ki ji dodamo svežo zelenjavo in zelišča iz kontrolirane biološke pridelave. Dodajo ji rjavo morsko algo kelp, ki je bogat vir naravnega joda in začimbe.

Izdelujejo jo tako, da svežo zelenjavo in zelišča zmešajo z morsko soljo in pustijo v vakuumu več mesecev, s čimer sol prevzame njihove sveže arome. 

Herbamare Spicy se razlikuje od Herbamare Original po tem, da sta sestavinam dodana čili in poper.

Uporaba:
Pikanten Herbamare Spicy se lahko za pripravo vseh pikantnih in začinjenih jedi: za mesne jedi iz žara, mehiške jedi, testenine, pice, lazanje…

Sestava:
90% morske soli, 10% zelenjave, zelišč in začimb (zelena*, por*, kreša*, čebula*, drobnjak*, čili*, poper*, peteršilj*, luštrek*, česen*, hren*, bazilika*, majaron*, rožmarin*, timijan*), 0,4% morske alge kelp.

(* iz kontrolirane biološke pridelave – Bio Suisse)

Dodatne informacije

Način / Mesto uporabe

Usta, ustna votlina

Oblika

Mazilo, Sol

Pakiranje

2 x 125 ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Herbamare darilni paket 2021”

Morda vam bo prav tako všeč…

X
X