Erbagil Otorig kapljice za uho, 10 ml

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Erbagil Otorig kapljice za uho, 10 ml

14,27 

Kapljice za ušesa Otorig predstavljajo medicinski pripomoček in so namenjena preventivi in oskrbi zunanjega slušnega kanala v primerih: vnetja, bakterijske okužbe, virusov, glivic, ušesnega masla, posebne higiene.

Na zalogi

Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 346920 Kategorije: , ,

Opis

Kapljice za ušesa Otorig predstavljajo medicinski pripomoček in so namenjena preventivi in oskrbi zunanjega slušnega kanala v primerih: vnetja, bakterijske okužbe, virusov, glivic, ušesnega masla, posebne higiene.

INDIKACIJE:

Uporablja se proti bolečinam in pri vnetjih zunanjega slušnega kanala. Ščiti uho pred negativnimi zunanjimi dejavniki (prah, onesnaževanje, vlažnost). Osveži in sprosti ušesni kanal od odvečnega ušesnega masla. Za specifično higieno ušesa

Uporaba:

Ko odstranite varnostni jeziček in zgornji beli pokrovček , vkapajte s posebnim kapljalnikom določeno število kapljic v ušesni kanal, medtem ko držite glavo na nasprotno stran Odrasli: 3-4 kapljice dvakrat dnevno Otroci: 1-2 kapljice dvakrat dnevno Čas zdravljenja je odvisen od hitrosti terapevtskega odziva

Opozorila:

Ne zaužiti in hraniti izven dosega otrok. Ne uporabljajte medicinski izdelek po datumu uporabnosti. Ne uporabljajte, če je embalaža poškodovana. Proizvod se pri nizki temperaturi zgosti. Za olajšanje pretoka segrejte proizvod z drgnjenjem stekleničke z obema rokama ali z uporabo drugih virov toplote. Ne prekoračite temperature 20 ° C. Ne obstajajo primeri senzibilizacije ali neželenih učinkov, če pa se to vseeno pojavi, prekinite uporabo in se posvetujte s svojim zdravnikom. Pred uporabo medicinskega pripomočka si dobro umijte roke. Po uporabi dobro zaprite stekleničko. Izdelek hranite na suhem mestu, daleč od vira toplote in od sončne svetlobe. Datum uporabnosti do se nahaja na embalaži. Po odprtju je priporočljivo izdelek porabiti v 6 mesecih.

Sestava:

Mentol, olje iz listov Melaleuca Alternifolia (čajevca ) OZONIDI iz Ozone® Delujejo proti vnetno in proti rdečici, srbenju, pekočemu občutku in otekanju. Prenesejo kisik v tkivo, ki povečuje epitelizacijo in regeneracijo tkiva BIO-PEROKSIDI iz Ozone® Delujejo proti oksidativnemu in degenerativnemu procesu in še naprej delujejo kot bio-oksidant na bakterije, glive in viruse VITAMIN E ACETAT Poveča proti vnetno delovanje ozonidov. MENTOL analgetično-osvežilno delovanje OLJE IZ LISTOV MELALEUCA ALTERNIFOLIA( čajevca ) izboljša proti-glivično delovanje bio-peroksidov.

Pakiranje: 10 ml

Dodatne informacije

Pakiranje

10 ml

Oblika

Kapljice

Način / Mesto uporabe

Uho

Morda vam bo prav tako všeč…