Ben’s 30 repelent, 100 ml

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Ben’s 30 repelent, 100 ml

9,64 

Tekoči repelent proti komarjem v razpršilu.

Na zalogi

Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 233900 Kategorija:

Opis

Tekoči repelent proti komarjem v razpršilu. Na vodni osnovi, brez alkohola.

Ben’s začne učinkovati takoj in zanesljivo ščiti do 2 uri pred komarji in 6 ur pred klopi.

Uporaba:

Izdelek razpršite enakomerno z razdalje 15 cm na izpostavljene dele, ki jih želite zaščititi. Za podlaket zadostuje 5 pritiskov (1,7 mg/cm2 ). Za zaščito obraza pršilo najprej nanesite na dlan in z njo namažite obraz. Po nanašanju si umijte roke. Ne uporabljajte pod oblačili.

Izdelka ne nanašajte okrog oči in ust in na otroške roke. Izdelka ne uporabljajte pri otrocih mlajših od 2 let. Ne uporabljajte na poškodovani koži. Za daljšo zaščito nanos ponovite, kot preteče čas učinkovitosti, vendar ne več kot enkrat. Če uporabljate sredstva za zaščito pred soncem, nanesite Ben’s kot zadnji nanos. Ne nanašajte na sintetiko, plastiko, pohištvo in barve. Lahko poškoduje usnje.

Opozorila:

Zdravju škodljivo pri zaužitju. Povzroča hudo draženje oči. Škodljivo za vodne organizme z dolgotrajnimi učinki. Vsebuje Cymbopogon citratus, ext.. Lahko povzroči alergijski odziv. Hraniti zunaj dosega otrok. Hraniti samo v originalni posodi. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. PRI ZAUŽITJU: Izprati usta. NE izzivati bruhanja. Poiščite zdravniško pomoč. Preprečite sproščanje v okolje. Ostanke sredstva in embalažo prepustiti pooblaščenemu prevzemniku nevarnih odpadkov. Serijska številka je označena na dnu izdelka. Uporabno najmanj do konca meseca označenega na dnu embalaže.

Sestava:

30 % DEET (N,N-dietil-m-toluamid; 300 g/l), vodna osnova.

Pakiranje: 100 ml, brez potisnega plina.

Dodatne informacije

Pakiranje

100 ml

Oblika

Pršilo

Način / Mesto uporabe

Telo, koža

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ben’s 30 repelent, 100 ml”

Pred oddajo mnenja se morate prijaviti.

Morda vam bo prav tako všeč…