A-Cerumen raztopina za higieno ušes v spreju, 40 ml

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
A-Cerumen raztopina za higieno ušes v spreju, 40 ml

11,50 

A-Cerumen v spreju je raztopina, ki pomaga pri odstranjevanju zamaškov iz ušesnega masla, uporabljamo jo tudi za preprečevanje njihovega nastanka ter za redno higieno ušes.

  Na zalogi

  Proizvajalec:
  Vsi izdelki
  Šifra: 344999Kategorije: , , Oznaka:

  Opis

  A-Cerumen v spreju je raztopina, ki pomaga pri odstranjevanju zamaškov iz ušesnega masla kot tudi za preprečevanje njihovega nastanka ter za redno higieno ušes.

  A-Cerumen je raztopina za ušesno higieno na osnovi površinsko aktivnih sestavin. Priporočen je za uporabo pri otrocih starosti nad 6 mesecev in pri odraslih. Pri redni uporabi odstranjuje ostanke ušesnega masla in preprečuje nastanek zamaškov. Njegova naloga je, da raztaplja zamaške iz ušesnega masla.

  A-Cerumen navlaži in raztopi zamaške iz suhega čvrstega ušesnega masla. Po odstranitvi zamaška se ponovno vzpostavi naravno izločanje ušesnega masla, ki ščiti sluhovod.

  Uporaba:

  Za redno higieno uporabite 2-krat na teden. Pri ušesnih zamaških uporabite zjutraj in zvečer 3 do 4 dni zapored.

  Opozorila:

  Ne uporabljajte pri predrtem bobniču, pri ušesnih okužbah, vstavljenih ušesnih cevkah ali preobčutljivosti za katerokoli sestavino.

  Sestava:

  Površinsko aktivni snovi rastlinskega izvora (natrijev acil sarkozinat in sladkorni ester), sredstvo za vzdrževanje vlage, podlaga (do 100 %). Ne vsebuje konzervansov. Sestavine naravnega izvora.

  Pakiranje: 40 ml

  Dodatne informacije

  Pakiranje

  40 ml

  Oblika

  Pršilo

  Način / Mesto uporabe

  Ušesa

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “A-Cerumen raztopina za higieno ušes v spreju, 40 ml”