žulji

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Žulji in kako jih lahko zdravim? Hansaplastova linija obližev za žulje s svojo hidrokoloidno tehnologijo takoj ublaži neugodje in pospeši celjenje žuljev.

To temelji na načelu vlažnega celjenja. V notranjosti obližev za žulje so superabsorberji. Ti vpijejo tekočino iz žulja in omogočajo, da nad rano nastane plast gela, ki jo oblazini, kar ustvari idealne pogoje za celjenje. To prepreči tudi kakršen koli nadaljnji pritisk ali trenje, ki bi lahko povzročilo bolečino ali poškodbo kože. Pod obližem za žulje se lahko začne proces celjenja. Lahko se odvijata rast in migracija celic, kar optimizira nastajanje novega tkiva. Obliži za žulje so na voljo v različnih velikostih in omogočajo hitro in nestresno oskrbo žuljev na stopalih!

Predreti žulj ali ne?

Eno najpogostejših vprašanj, povezanih z žulji na stopalih, se nanaša na prediranje žuljev. Vsi želijo vedeti, ali naj predrejo žulj, napolnjen s tekočino. Na to vprašanje je odgovor zelo preprost. Ne. Pustite ga pri miru. Žulji nastanejo z razlogom – da zaščitijo kožo pred nadaljnjimi poškodbami in okužbo. In če se po nesreči predre? Ni razloga za skrb, vendar preostali sloj kože pustite, kjer je. Uporabite obliž za žulje, da zaščitite rano in zagotovite optimalne pogoje celjenja.

Preprečevanje žuljev

Za osnovno nego stopal redno uporabljajte kremo za stopala, kot je Hansaplast Kremno mazilo za nego stopal. Ta poskrbi, da koža na vaših stopalih postane voljnejša in navlažena ter zato bolj odporna proti razvoju žuljev.

Če začutite pritisk na določeno mesto na stopalu, delujte preventivno in zaščitite kožo, še preden se lahko ustvari žulj. Hansaplast Ščitnik za otiščance obliž lahko prirežete v kakršno koli velikost ali obliko in ga uporabite, da ublažite pritisk, ki ga ustvarjajo najrazličnejši čevlji. Uporabite ga lahko tudi na koži, ki je že razpokana ali poškodovana.

Nosite udobne čevlje, ki se vam pravilno prilegajo, še posebej če veste, da boste hodili, plesali ali da boste zelo aktivni.

Prikazovanje 1–12 od 96 rezultatov

Vsi izdelki
Filtriraj izdelke
Cenovni razpon
Razvrsti po
Posebne možnosti dostave