zobna ščetka Curaprox

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Zobna ščetka Curaprox s trdimi ščetinami ima navadno manj ščetin. To pri čiščenju ustvari učinek grabelj, tako da je odstranjevanje oblog z neenakomernim delovanjem ščetin po zobni površini predvsem grobo.

Pri takem ščetkanju je treba za temeljito čiščenje isto točko obravnavati večkrat, kar poveča tveganje za poškodbo dlesni in vnetja. Zobna ščetka z velikim številom mehkih ščetin deluje čvrsto in blago, zaradi gostote pa hkrati zelo učinkovito odstranjuje obloge s celotne površine zoba.

Zobna ščetka Curaprox CS 5460

5460 vlaken CUREN – vsako posebej in vsa skupaj v boju proti zobnim oblogam. Neizprosna do zobnih oblog. Nežna do zob in dlesni.

Lahko se zanesete, da ščetka CS 5460 odstrani zobne obloge, preprečuje poškodbe sklenine ter nežno in učinkovito poskrbi za zobe in dlesni. Zakaj? Zaradi izredno tankih vlaken CUREN (namesto običajnih najlonskih). Kar 5460 jih je!

Kompaktna glava doseže vsa težje dostopna mesta – na primer za kočniki in ličniki. In resnično se upogne. Za tisti čudoviti občutek čistih zob.

… za optimalno čiščenje. Zobno ščetko držite pod kotom 45 stopinj – polovica ščetin naj bo na zobeh, polovica na dlesnih. Ščetkajte z majhnimi, nežnimi krožnimi gibi – skoraj brez pritiskanja. Nežno in skrbno.

CS SINGLE ZOBNA ŠČETKA

Obloge na zobeh in ob robu dlesni. Obarvani predeli. Zobna ščetka CS single očisti vse, tudi težje dostopna mesta. Kot bi v svoji kopalnici imeli osebnega ustnega higienika.

Ljubitelji te zobne ščetke uživajo v natančnih, nežnih krožnih gibih ob robu dlesni, ki očistijo tudi tista mesta, kjer se to zdi skoraj nemogoče. Tudi med zobmi in zobnim aparatom, noslci ali stabilizatorji zob.

Prikazovanje 1–12 od 32 rezultatov

Vsi izdelki
Filtriraj izdelke
Cenovni razpon
Razvrsti po
Posebne možnosti dostave