Very Rose

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Very Rose mehkoba, učinkovitost in zadovoljstvo. Izdelki iz linije Very Rose učinkovito in nežno očistijo obraz in odstranijo ličila, zahvaljujoč pomirjujočim lastnostim cvetne vode damaščanske vrtnice in vlažilni moči kompleksa Skin respect, ki je 100 % rastlinskega izvora.

Njihov celostni učinek proti staranju je združen z edinstvenim podpisom na koži, ki prinaša čutne teksture in prefinjen sladkoben vonj.

Nežni, učinkoviti in 100 % veganski čistilci obraza in odstranjevalci ličil

Very rose ponuja popolno razmerje med visoko učinkovitostjo in spoštovanjem naravnega kožnega ravnovesja v veganskih formulah, ki vsebujejo fiziološki pH3, ki je podoben pH kože. Izdelki vsebujejo le najnujnejše sestavine, vključno z skrbno izbranimi čistilnimi sredstvi, ki učinkovito odstranjujejo vsakodnevne nečistoče in ohranjajo kožno ravnovesje.

Teksture in vonji prinašajo rožnat sijaj užitka

Izdelki Very rose čiščenje in odstranjevanje ličil spreminjajo v ritual neustavljivega užitka, zahvaljujoč bogati paleti čutnih tekstur. Od svežine do mehkobe, vsak izmed njih igra drugačno čutno melodijo, ki zagotovljeno prebudi vse naše čute. Vsem pa je skupna nova dišava, ki je moderna in sveža kot cvetni list.

Zakaj je pomembno temeljito odstraniti ličila?

Koža vsakodnevno izloča sebum in znoj, ki ostaneta na površini kože in se pomešata z ličili. Obenem je koža stalno izpostavljena nečistočam iz okolja, kot so delci umazanije in prahu. Odstranjevanje ličil vsak večer in čiščenje obraza vsako jutro sta zato neizogibna koraka za svežo in lepo kožo.

Če na ta dva koraka pozabljamo, polt izgubi sijaj, pore se zamašijo, kar lahko povzroči nastanek nepravilnosti.

Čiščenje obraza in odstranjevanje ličil omogočata, da je koža pripravljena na nadaljnjo nego, tako da lahko v celoti izkoristi vse aktivne sestavine te nege.

Prikaz vseh 12 rezultatov

Vsi izdelki
Filtriraj izdelke
Cenovni razpon
Razvrsti po
Posebne možnosti dostave
X
X